DEMİRTAŞ AÇIKLADI

Spor 23.11.2018 - 15:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DEMİRTAŞ AÇIKLADI

Antalyaspor maçı Darıca’da mı oynanacak?

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası kura çekiminde Darıca G.B’yi temsil eden Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş Antalyaspor eşleşmesi sonrasında Hedef Gazetesi’ne sıcağı sıcağına açıklamalarda bulundu. Darıca G.B’yi Ziraat Türkiye Kupası gibi önemli bir kupada temsil edecek olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Demirtaş, Antalyaspor gibi büyük bir camiayla rakip olacak olmalarının kendilerini mutlu edeceğini söyledi. BİR TUR DAHA GEÇMEK HAYAL DEĞİL Demirtaş, ‘’Bu turda kolay bir rakip beklemez çok da akılcı bir düşünce değildi. Her biri birbirinden zor takımlar arasında Antalyaspor’u çektik. Kupada buraya kadar gelmek, Darıca G.B’nin vizyonunu ve seviyesini açıkça göstermiştir. Mali sorunlarımızı çözüp futbol şansı da yanımızda olursa turu geçmemek işten bile değil. Rakibimizin önceliği hiç kuşkusuz Süper Lig olacaktır. Kupayı ikinci plana atması muhtemel olan Antalyaspor karşısında turu geçebileceğimize inanıyorum. Bir tur daha geçmek bence hayal değil’’dedi. DARICA G.B, DARICALILAR’IN YAŞADIĞI YERDE OYNANACAK Darıca G.B’nin kupada Antalyaspor ile eşleşmesi sonrasında akıllara ‘’Maç Darıca’da mı oynanacak?’’ sorusunu da beraberinde getirdi. İki sezon önce Beşiktaş eşleşmesinde maçı İzmit’ten oynandığının hatırlatılması üzerine net konuşan Demirtaş, ‘’Antalyaspor maçını kesinlikle Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynayacağız. Darıca G.B sadece Antalyaspor maçını değil, tüm iç saha maçlarını Darıcalılar’ın yaşadığı Darıca’da oynayacaktır’’dedi.  
Antalyaspor maçı Darıca’da mı oynanacak?

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası kura çekiminde Darıca G.B’yi temsil eden Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş Antalyaspor eşleşmesi sonrasında Hedef Gazetesi’ne sıcağı sıcağına açıklamalarda bulundu. Darıca G.B’yi Ziraat Türkiye Kupası gibi önemli bir kupada temsil edecek olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Demirtaş, Antalyaspor gibi büyük bir camiayla rakip olacak olmalarının kendilerini mutlu edeceğini söyledi.

BİR TUR DAHA GEÇMEK HAYAL DEĞİL

Demirtaş, ‘’Bu turda kolay bir rakip beklemez çok da akılcı bir düşünce değildi. Her biri birbirinden zor takımlar arasında Antalyaspor’u çektik. Kupada buraya kadar gelmek, Darıca G.B’nin vizyonunu ve seviyesini açıkça göstermiştir. Mali sorunlarımızı çözüp futbol şansı da yanımızda olursa turu geçmemek işten bile değil. Rakibimizin önceliği hiç kuşkusuz Süper Lig olacaktır. Kupayı ikinci plana atması muhtemel olan Antalyaspor karşısında turu geçebileceğimize inanıyorum. Bir tur daha geçmek bence hayal değil’’dedi.

DARICA G.B, DARICALILAR’IN YAŞADIĞI YERDE OYNANACAK

Darıca G.B’nin kupada Antalyaspor ile eşleşmesi sonrasında akıllara ‘’Maç Darıca’da mı oynanacak?’’ sorusunu da beraberinde getirdi. İki sezon önce Beşiktaş eşleşmesinde maçı İzmit’ten oynandığının hatırlatılması üzerine net konuşan Demirtaş, ‘’Antalyaspor maçını kesinlikle Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynayacağız. Darıca G.B sadece Antalyaspor maçını değil, tüm iç saha maçlarını Darıcalılar’ın yaşadığı Darıca’da oynayacaktır’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.