DENAD’dan engelsiz sürpriz

Dilovası 15.10.2019 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DENAD’dan engelsiz sürpriz

Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, doğum günü olan ‘kelebek hastası’ üyelerine doğum günü sürprizi yaptı. ‘Kelebek hastalığı’ olarak bilinen ve nadir görülen epidermolizis bülloza hastası üyelerinin doğum günlerini kutlayan Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, (DENAD) üyelerinin yanlarında olduklarını söyledi. Doğum günlerinde dernek tarafından hatırlanmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden engelli aileleri sürpriz karşısında hem şaşırdıklarını hem de sevindiklerini ifade ederek dernek üyelerine teşekkür etti. AYRI DEĞERE SAHİPLER DENAD Başkanı Samet Elden her sağlıklı vatandaşın bir engelli adayı olduğunu belirterek engellerin sevgiyle birlikte aşılacağını söyledi. Başkan Elden, “Üyelerimizin mutlu günlerinde yanlarında olmak istedik. Tüm engelli kardeşlerimiz ve aileleri bizim için ayrı bir değere sahip. Nice mutlu yıllara diliyoruz” dedi.

Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, doğum günü olan ‘kelebek hastası’ üyelerine doğum günü sürprizi yaptı.

‘Kelebek hastalığı’ olarak bilinen ve nadir görülen epidermolizis bülloza hastası üyelerinin doğum günlerini kutlayan Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, (DENAD) üyelerinin yanlarında olduklarını söyledi. Doğum günlerinde dernek tarafından hatırlanmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden engelli aileleri sürpriz karşısında hem şaşırdıklarını hem de sevindiklerini ifade ederek dernek üyelerine teşekkür etti.

AYRI DEĞERE SAHİPLER

DENAD Başkanı Samet Elden her sağlıklı vatandaşın bir engelli adayı olduğunu belirterek engellerin sevgiyle birlikte aşılacağını söyledi. Başkan Elden, “Üyelerimizin mutlu günlerinde yanlarında olmak istedik. Tüm engelli kardeşlerimiz ve aileleri bizim için ayrı bir değere sahip. Nice mutlu yıllara diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.