Deplasman Çayırova’nın işi 0-2

Spor 30.10.2016 - 16:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Deplasman Çayırova’nın işi 0-2

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup temsilcilerimizden Çayırovaspor, ligin 6'ncı haftasında deplasmanda karşılaştığı Yıldırımspor'u Mustafa Ertuğ ve Tayfun Keskinoğlu'nun golleriyle 2-0 mağlup ederek deplasmanda 3 maçta 7 puan topladı. Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda oynanan karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Çayırovaspor, mücadelenin 10'ncu dakikasında Mustafa'nın golüyle 1-0 öne geçti. Golün asistini yapan günün başarılı isimlerinden Cihan, ev sahibi ekibin savunmasını bir hayli zorlarken, takım arkadaşlarını bir çok kez gol pozisyonuna soktu. Çayırovaspor maçın ilk yarısında yakaladığı net fırsatları cömertçe harcayarak farkı bir türlü açamadı. SAYISIZ FIRSAT KAÇTI Karşılaşmanın ikinci yarısında da oyunun hakimi olan Çayırovaspor, mücadelenin 61'nci dakikasında Tayfun'un golüyle farkı ikiye çıkararak rahatladı. Kalan dakikalarda Cihan, Ümit, Mustafa ve Tayfun'la sayısız fırsatlardan yararlanamayan Çayırovaspor, mücadeleden 2-0 galip ayrılarak puanını 10’a çıkardı. KAPTAN ÖMER, ZEYYAT İLK KEZ Çayırovaspor’da kaptan Fatih Karagülle kırmızı kart cezası sebebiyle Yıldırımspor’a karşı forma giyemezken, yeşil siyahlılarda maça Ömer Şahin kaptanlık pazubandıyla çıktı. Yeşil siyahlılarda Ömer stoper oynarken, bu sezon ilk kez ilk 11’de forma giyen Zeyyat Can sağ bek oynadı.

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup temsilcilerimizden Çayırovaspor, ligin 6'ncı haftasında deplasmanda karşılaştığı Yıldırımspor'u Mustafa Ertuğ ve Tayfun Keskinoğlu'nun golleriyle 2-0 mağlup ederek deplasmanda 3 maçta 7 puan topladı.

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda oynanan karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Çayırovaspor, mücadelenin 10'ncu dakikasında Mustafa'nın golüyle 1-0 öne geçti. Golün asistini yapan günün başarılı isimlerinden Cihan, ev sahibi ekibin savunmasını bir hayli zorlarken, takım arkadaşlarını bir çok kez gol pozisyonuna soktu. Çayırovaspor maçın ilk yarısında yakaladığı net fırsatları cömertçe harcayarak farkı bir türlü açamadı.

SAYISIZ FIRSAT KAÇTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında da oyunun hakimi olan Çayırovaspor, mücadelenin 61'nci dakikasında Tayfun'un golüyle farkı ikiye çıkararak rahatladı. Kalan dakikalarda Cihan, Ümit, Mustafa ve Tayfun'la sayısız fırsatlardan yararlanamayan Çayırovaspor, mücadeleden 2-0 galip ayrılarak puanını 10’a çıkardı.

KAPTAN ÖMER, ZEYYAT İLK KEZ

Çayırovaspor’da kaptan Fatih Karagülle kırmızı kart cezası sebebiyle Yıldırımspor’a karşı forma giyemezken, yeşil siyahlılarda maça Ömer Şahin kaptanlık pazubandıyla çıktı. Yeşil siyahlılarda Ömer stoper oynarken, bu sezon ilk kez ilk 11’de forma giyen Zeyyat Can sağ bek oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.