Derelioğlu futbolcularıyla vedalaştı

Spor 07.12.2018 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Derelioğlu futbolcularıyla vedalaştı

Darıca Gençlerbirliği’nde başarılı işlere imza atan, oynattığı futbol ile spor otoritelerinin taktirini toplayan Teknik Direktör Oktay Derelioğlu, sarı yeşillilere veda etti. 8 haftalık Darıca G.B serüveni sona eren başarılı teknik adam, bu sabah çıktığı antrenman sonrasında futbolcularıyla veda toplantısı gerçekleştirirken, toplantıda duygusal anlar yaşandı. KARAGÜMRÜK MAÇINDAN GALİBİYET BEKLİYORUM Futbolcularına hitaben yaptığı konuşmada, ‘’5 aydır para almadan müthiş bir karakter örneği göstererek hem giydiğiniz formayı, hem de size güvenenleri mahcup etmediniz. Sizler ile çalışmaktan büyük mutluluk duydum. Aynı mücadeleyi ve karakteri ortaya koymaya devam edeceğinizden şüphem yok. Pazar günü oynanacak olan Karagümrükspor maçından galibiyet bekliyorum’’dedi. Derelioğlu ile futbolcuların vedalaşması esnasında duygusal anlar yaşandığı gözlendi.  

Darıca Gençlerbirliği’nde başarılı işlere imza atan, oynattığı futbol ile spor otoritelerinin taktirini toplayan Teknik Direktör Oktay Derelioğlu, sarı yeşillilere veda etti. 8 haftalık Darıca G.B serüveni sona eren başarılı teknik adam, bu sabah çıktığı antrenman sonrasında futbolcularıyla veda toplantısı gerçekleştirirken, toplantıda duygusal anlar yaşandı.

KARAGÜMRÜK MAÇINDAN GALİBİYET BEKLİYORUM

Futbolcularına hitaben yaptığı konuşmada, ‘’5 aydır para almadan müthiş bir karakter örneği göstererek hem giydiğiniz formayı, hem de size güvenenleri mahcup etmediniz. Sizler ile çalışmaktan büyük mutluluk duydum. Aynı mücadeleyi ve karakteri ortaya koymaya devam edeceğinizden şüphem yok. Pazar günü oynanacak olan Karagümrükspor maçından galibiyet bekliyorum’’dedi. Derelioğlu ile futbolcuların vedalaşması esnasında duygusal anlar yaşandığı gözlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.