Derelioğlu’ndan altyapı hamlesi

Spor 02.11.2018 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Derelioğlu’ndan altyapı hamlesi

Türk futbolunun kurtuluşunun alt yapıdan geçtiğini her daim deklare eden ve genç oyunculara olan eğilimi ile bilinen Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, sarı yeşillilerde alt yapı için ilk adımını attı.

Türk futbolunun kurtuluşunun alt yapıdan geçtiğini her daim deklare eden ve genç oyunculara olan eğilimi ile bilinen Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, sarı yeşillilerde alt yapı için ilk adımını attı. Geçtiğimiz günlerde Darıca G.B Alt Yapı Sorumlusu Hasan Altuntaş ile bir araya gelen Derelioğlu, Altuntaş’tan alt yapı ile ilgili kapsamlı bir rapor isteyerek, alt yapıdan en az 5 oyuncunun A takıma entegre edilmesi adına gerekli çalışmaları yapmak istediğini söyledi. ALT YAPI MAÇLARINI İZLEYECEK Önümüzdeki günlerde A takım ile U-19 takımını maç yaptırmak istediği öğrenilen Derelioğlu’nun, alacağı rapor doğrultusunda takip edilmesi gereken oyuncuların son durumunu görmek istediğini belirtti. Öte yandan Derelioğlu, alt yapıda mücadele eden farklı yaş kategorilerindeki takımların maçlarını fırsat buldukça yerinde takip edeceğini belirtti.
Türk futbolunun kurtuluşunun alt yapıdan geçtiğini her daim deklare eden ve genç oyunculara olan eğilimi ile bilinen Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, sarı yeşillilerde alt yapı için ilk adımını attı.

Türk futbolunun kurtuluşunun alt yapıdan geçtiğini her daim deklare eden ve genç oyunculara olan eğilimi ile bilinen Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu, sarı yeşillilerde alt yapı için ilk adımını attı. Geçtiğimiz günlerde Darıca G.B Alt Yapı Sorumlusu Hasan Altuntaş ile bir araya gelen Derelioğlu, Altuntaş’tan alt yapı ile ilgili kapsamlı bir rapor isteyerek, alt yapıdan en az 5 oyuncunun A takıma entegre edilmesi adına gerekli çalışmaları yapmak istediğini söyledi.

ALT YAPI MAÇLARINI İZLEYECEK

Önümüzdeki günlerde A takım ile U-19 takımını maç yaptırmak istediği öğrenilen Derelioğlu’nun, alacağı rapor doğrultusunda takip edilmesi gereken oyuncuların son durumunu görmek istediğini belirtti. Öte yandan Derelioğlu, alt yapıda mücadele eden farklı yaş kategorilerindeki takımların maçlarını fırsat buldukça yerinde takip edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.