Derelioğlu ve Korkmaz yıllar sonra…

Spor 03.12.2018 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Derelioğlu ve Korkmaz yıllar sonra…

Türk futbolunun unutulmaz futbolcularından Oktay Derelioğlu ve Bülent Korkmaz, yarın teknik direktör sıfatıyla birbirlerine rakip olacaklar. Bir dönem A milli futbol takımımızda birlikte görev yapan eski milli futbolcular Derelioğlu ve Korkmaz, Antalyaspor ile Darıca Gençlerbirliği arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası randevusunda farklı bir heyecan yaşayacaklar. DERELİOĞLU’NDAN MİLLİ FORMAYLA 42 GOL Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin başında, Antalyaspor’u çalıştıran Bülent Korkmaz’a rakip olacak olan Teknik Direktör Oktay Derelioğlu, futbolculuk dönemindeki başarılı grafiğini teknik direktörlük kariyerinde de sürdürmeyi hedefliyor. 85 kez milli takımlara çağrılan Oktay Derelioğlu, 13 kez Türkiye U-16, 2 kez Türkiye U-17, 35 kez Türkiye U-18, 14 kez Türkiye U-21, 18 kez de Türkiye A Milli Takım forması olmak üzere toplam 82 kez milli formayı giyip bu müsabakalarda 42 gol kaydederek adını Türk futbol tarihine altın harflerle yazdırmıştı. Öte yandan Derelioğlu, A milli futbol takımında bir maçta 4 gol atan 3 futbolcudan biri olarak tarih sayfalarındaki yerini almıştı.

Türk futbolunun unutulmaz futbolcularından Oktay Derelioğlu ve Bülent Korkmaz, yarın teknik direktör sıfatıyla birbirlerine rakip olacaklar. Bir dönem A milli futbol takımımızda birlikte görev yapan eski milli futbolcular Derelioğlu ve Korkmaz, Antalyaspor ile Darıca Gençlerbirliği arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası randevusunda farklı bir heyecan yaşayacaklar.

DERELİOĞLU’NDAN MİLLİ FORMAYLA 42 GOL

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin başında, Antalyaspor’u çalıştıran Bülent Korkmaz’a rakip olacak olan Teknik Direktör Oktay Derelioğlu, futbolculuk dönemindeki başarılı grafiğini teknik direktörlük kariyerinde de sürdürmeyi hedefliyor. 85 kez milli takımlara çağrılan Oktay Derelioğlu, 13 kez Türkiye U-16, 2 kez Türkiye U-17, 35 kez Türkiye U-18, 14 kez Türkiye U-21, 18 kez de Türkiye A Milli Takım forması olmak üzere toplam 82 kez milli formayı giyip bu müsabakalarda 42 gol kaydederek adını Türk futbol tarihine altın harflerle yazdırmıştı. Öte yandan Derelioğlu, A milli futbol takımında bir maçta 4 gol atan 3 futbolcudan biri olarak tarih sayfalarındaki yerini almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.