Dersimliler 28 Nisan'a Hazırlanıyor

Gebze 01.04.2018 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dersimliler 28 Nisan'a Hazırlanıyor

Gebze Dersimliler Derneği, haftasonunda Bayramoğlu Doğa Park Restoran'da üyeleri ve aileleri ile birlikte kahvaltı programı düzenledi.

Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve ailesininde katıldığı kahvaltı programında Dernek Başkanı Müjidiye Koçak bir konuşma gerçekleştirdi. Koçak konuşmasında, "Bir dönem Dersimli Tuncelili olduğumuzu söylemeye dahi çekinirdik. Aslında ben hiç bir zaman bunu söylemekten geri kalmadım ama bu sıkıntıyı yaşayan heşerilerimiz oldu. Bugüne gelindiğinde böyle bir durum yaşamıyoruz. Sorunlarımızın çözümü de derneğimizin gelişimide bizim birlikteliğimizden çıkacak güç ile sağlanacaktır. Çok şeyler yapmak istiyoruz. Çok planlarımız ve düşüncelerimiz var. Hepsini hayata geçirmek için belirli bir süreçten geçeceğiz. Derneğimiz için bir yer almak istiyoruz. Birlik ve beraberliğimizin sonucu olarak bunuda başaracağımıza eminim. Ben ve benden sonraki yönetimlerin rahat koşullarda derneğimizi ayakta tutması ve geliştirmesi için yer alma konusu çok önemli. 28 Nisan'da dayanışma gecemiz var. Bu organizasyonumuz için birçok önemli snatçı bizlerle bir arada olacak. Geçmişte derneğimize katkıları olan eski yöneticilerimizden vefat edenleri rahmetle anıyor, yaşayanlara selamlarımı gönderiyorum."dedi.Toplantı diğer üyelerin söz alarak öneri sunmaları ve sohbetlerle sona erdi. HABER: ADNAN AYVAZ
Gebze Dersimliler Derneği, haftasonunda Bayramoğlu Doğa Park Restoran'da üyeleri ve aileleri ile birlikte kahvaltı programı düzenledi.

Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve ailesininde katıldığı kahvaltı programında Dernek Başkanı Müjidiye Koçak bir konuşma gerçekleştirdi. Koçak konuşmasında, "Bir dönem Dersimli Tuncelili olduğumuzu söylemeye dahi çekinirdik. Aslında ben hiç bir zaman bunu söylemekten geri kalmadım ama bu sıkıntıyı yaşayan heşerilerimiz oldu. Bugüne gelindiğinde böyle bir durum yaşamıyoruz. Sorunlarımızın çözümü de derneğimizin gelişimide bizim birlikteliğimizden çıkacak güç ile sağlanacaktır. Çok şeyler yapmak istiyoruz. Çok planlarımız ve düşüncelerimiz var. Hepsini hayata geçirmek için belirli bir süreçten geçeceğiz. Derneğimiz için bir yer almak istiyoruz. Birlik ve beraberliğimizin sonucu olarak bunuda başaracağımıza eminim. Ben ve benden sonraki yönetimlerin rahat koşullarda derneğimizi ayakta tutması ve geliştirmesi için yer alma konusu çok önemli. 28 Nisan'da dayanışma gecemiz var. Bu organizasyonumuz için birçok önemli snatçı bizlerle bir arada olacak. Geçmişte derneğimize katkıları olan eski yöneticilerimizden vefat edenleri rahmetle anıyor, yaşayanlara selamlarımı gönderiyorum."dedi.Toplantı diğer üyelerin söz alarak öneri sunmaları ve sohbetlerle sona erdi.

HABER: ADNAN AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.