“Desteğiniz bana güç veriyor”

Spor 19.02.2019 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Desteğiniz bana güç veriyor”

SERAP ÇAKIR ESKİÇARŞI’YA SESLENDİ:

Gebze Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, dün oynanan Gebzespor-Tepecikspor maçını tribünde izledikten sonrasında Gebzespor’un meşhur taraftar grubu Eskiçarşı’nın önde gelen isimleri ve mor beyaz renklere gönül veren taraftarlar ile Gebzespor İlker Çakır Tesisleri’nde bir araya geldi. Eskiçarşı’nın desteğini her zaman arkasında htiğini dile getiren Çakır, kendisine gösterilen sevgi ve teveccüh için teşekkür etti. Çakır yaptığı konuşmada, “Ben de sizlerden biriyim. Hepinizin sıkıntılarını, sorunlarını ve beklentilerini biliyorum. Gebze’ye değer katıp güzelleştirmek ve Gebzespor’u hak ettiği yere taşımak için karşınızdayım. Sizlerin şahsıma olan desteği bana güç veriyor. İnanıyorum ki 31 Mart Gebze’nin ve Gebzespor’un miladı olacak” dedi.   20 Şubat’ta gerçekleşecek olan kongrede yeniden Gebzespor başkanlığına oturmaya hazırlanan Onursal Başkan İlker Çakır, Eskiçarşı ile yapılan toplantıda eşi Serap Çakır’ı yalnız bırakmadı.
SERAP ÇAKIR ESKİÇARŞI’YA SESLENDİ:

Gebze Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, dün oynanan Gebzespor-Tepecikspor maçını tribünde izledikten sonrasında Gebzespor’un meşhur taraftar grubu Eskiçarşı’nın önde gelen isimleri ve mor beyaz renklere gönül veren taraftarlar ile Gebzespor İlker Çakır Tesisleri’nde bir araya geldi. Eskiçarşı’nın desteğini her zaman arkasında htiğini dile getiren Çakır, kendisine gösterilen sevgi ve teveccüh için teşekkür etti. Çakır yaptığı konuşmada, “Ben de sizlerden biriyim. Hepinizin sıkıntılarını, sorunlarını ve beklentilerini biliyorum. Gebze’ye değer katıp güzelleştirmek ve Gebzespor’u hak ettiği yere taşımak için karşınızdayım. Sizlerin şahsıma olan desteği bana güç veriyor. İnanıyorum ki 31 Mart Gebze’nin ve Gebzespor’un miladı olacak” dedi.

 

20 Şubat’ta gerçekleşecek olan kongrede yeniden Gebzespor başkanlığına oturmaya hazırlanan Onursal Başkan İlker Çakır, Eskiçarşı ile yapılan toplantıda eşi Serap Çakır’ı yalnız bırakmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.