Devamsızlık Yapan Meclis Üyeleri...

Darıca 07.11.2018 - 19:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Devamsızlık Yapan Meclis Üyeleri...

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, oturumlara katılmayan meclis üyeleri ile ilgili Darıca Belediyesi yazı İşleri Müdürlüğü'nün statüsünü açıkladı.

Darıca Belediyesi Kasım Ayı Meclis oturumu'nun sonunda meclis toplantısında yer almayan meclis üyelerinin izinli gösterilmesine ilişkin yapılan oylama öncesinde Meclis ve Belediye Başkanı karabacak, yazı işleri müdürlüğünün statüsünü açıkladı. Başkan Karabacak, "İster mazereti olsun ister olmasın, ister biz burada oylayarak izinli gösterelim, isterselerde izinsiz olsunlar. Meclis işleyişine göre her durumda 6 meclis oturumuna katılmayan meclis üyelerinin savunması alınması gerekiyor. Bunu ister formalite isterse usul olarak görün ama savunma istenmesi mecburidir. Bunu uygulamak durumundayız. "dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, oturumlara katılmayan meclis üyeleri ile ilgili Darıca Belediyesi yazı İşleri Müdürlüğü'nün statüsünü açıkladı.

Darıca Belediyesi Kasım Ayı Meclis oturumu'nun sonunda meclis toplantısında yer almayan meclis üyelerinin izinli gösterilmesine ilişkin yapılan oylama öncesinde Meclis ve Belediye Başkanı karabacak, yazı işleri müdürlüğünün statüsünü açıkladı. Başkan Karabacak, "İster mazereti olsun ister olmasın, ister biz burada oylayarak izinli gösterelim, isterselerde izinsiz olsunlar. Meclis işleyişine göre her durumda 6 meclis oturumuna katılmayan meclis üyelerinin savunması alınması gerekiyor. Bunu ister formalite isterse usul olarak görün ama savunma istenmesi mecburidir. Bunu uygulamak durumundayız. "dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.