Diliskelesi avantajı kaptı 1-1

Spor 05.02.2017 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Diliskelesi avantajı kaptı 1-1

1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk için gün sayan Diliskelesispor Derbent Stadı’nda konuk olduğu Uzuntarlaspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda avantajı kaptı. Gergin bir atmosferde geçen maçta istediği puanı alan Diliskelesispor 2 puanlık avantaj ile evine döndü. Maçın ilk yarısında etkin gözüken Uzuntarlaspor 13. dakikada Ferhat’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Tansiyonu yüksek olan maçta her iki takım futbolcuları zaman zaman saha içinde tartışma yaşadılar. Diliskelisispor’da Mehmet, Uzuntarlaspor’da Emrah ve Erdi olaylara karışınca maçın hakemi Alper Çetin üç futbolcuya da sarı kart gösterdi. İlk yarısı 1-0 Uzuntarla’nın üstünlüğü ile sona eren maçın ikinci yarısında temsilcimiz Diliskelesispor beraberlik golü için rakip kaleyi abluka altına aldı. Sağlı sollu ataklarla rakibini bunaltan Diliskelesi, 68’de Köksal ile aradığı golü buldu. Maçın son bölümünde oyunu istediği gibi yönlendiren Diliskelesispor, zorlu deplasmandan 1 puanla dönerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk için gün sayan Diliskelesispor Derbent Stadı’nda konuk olduğu Uzuntarlaspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda avantajı kaptı. Gergin bir atmosferde geçen maçta istediği puanı alan Diliskelesispor 2 puanlık avantaj ile evine döndü.

Maçın ilk yarısında etkin gözüken Uzuntarlaspor 13. dakikada Ferhat’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Tansiyonu yüksek olan maçta her iki takım futbolcuları zaman zaman saha içinde tartışma yaşadılar. Diliskelisispor’da Mehmet, Uzuntarlaspor’da Emrah ve Erdi olaylara karışınca maçın hakemi Alper Çetin üç futbolcuya da sarı kart gösterdi. İlk yarısı 1-0 Uzuntarla’nın üstünlüğü ile sona eren maçın ikinci yarısında temsilcimiz Diliskelesispor beraberlik golü için rakip kaleyi abluka altına aldı. Sağlı sollu ataklarla rakibini bunaltan Diliskelesi, 68’de Köksal ile aradığı golü buldu. Maçın son bölümünde oyunu istediği gibi yönlendiren Diliskelesispor, zorlu deplasmandan 1 puanla dönerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.