GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovalı Muhtarlardan kampanyaya destek!

Dilovası 01.04.2020 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovalı Muhtarlardan kampanyaya destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na Dilovası’ndan da tam destek geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün gerçekleştirdiği “Ulusa sesleniş” açıklaması ile “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, şahsi birikimlerinden bir aylık maaş miktarını bağışlayarak destek vermişti. DİLOVASI MUHTARLARI’NDAN KAMPANYAYA DESTEK Başkan Şayir’in desteğinin ardından, önceki gün Dilovası Mahalle Muhtarları da Başkan Şayir ile birlikte bir araya gelip, Ziraat Bankası Dilovası Şubesi’ne giderek kampanyaya destekte bulundular. Koronavirüs’e karşı maske ve eldiven takarak tedbirlerini alan Başkan Şayir ve mahalle muhtarları, sosyal mesafeyi de koruyarak gittikleri banka şubesinde kampanyaya belli miktarlarda katkı yaparak destek verdiler. BAŞKAN ŞAYİR, KAMPANYAYA DAVET ETTİ Yapılan desteklerle ilgili açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Birlik ve beraberliğimizi göstereceğimiz bu günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” diyerek başlattığı Milli Dayanışma kampanyasına, Dilovası mahalle muhtarlarımızla birlikte destek verdik. Dilovalı hemşerilerimizi ve STK’larımızı da “Bizde varız” diyerek milli sorumluluk duygusu ile hareket ederek, kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na Dilovası’ndan da tam destek geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün gerçekleştirdiği “Ulusa sesleniş” açıklaması ile “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, şahsi birikimlerinden bir aylık maaş miktarını bağışlayarak destek vermişti.

DİLOVASI MUHTARLARI’NDAN KAMPANYAYA DESTEK

Başkan Şayir’in desteğinin ardından, önceki gün Dilovası Mahalle Muhtarları da Başkan Şayir ile birlikte bir araya gelip, Ziraat Bankası Dilovası Şubesi’ne giderek kampanyaya destekte bulundular. Koronavirüs’e karşı maske ve eldiven takarak tedbirlerini alan Başkan Şayir ve mahalle muhtarları, sosyal mesafeyi de koruyarak gittikleri banka şubesinde kampanyaya belli miktarlarda katkı yaparak destek verdiler.

BAŞKAN ŞAYİR, KAMPANYAYA DAVET ETTİ

Yapılan desteklerle ilgili açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Birlik ve beraberliğimizi göstereceğimiz bu günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” diyerek başlattığı Milli Dayanışma kampanyasına, Dilovası mahalle muhtarlarımızla birlikte destek verdik. Dilovalı hemşerilerimizi ve STK’larımızı da “Bizde varız” diyerek milli sorumluluk duygusu ile hareket ederek, kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.