Dilovalı şoförden insanlık dersi

Dilovası 25.08.2020 - 15:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovalı şoförden insanlık dersi

Dilovasında halk otobüsü şoförü Taşkın Baydak, fenalaşıp yol ortasında baygınlık geçiren epilepsi hastası bir kişiyi görüp, halk otobüsünü durdurarak yardım etti. O anlar, otobüsün güvenlik kameralarına yansıdı. Dilovası’nda önceki gün öğle saatlerinde, halk otobüsü şoförü Taşkın Baydak otobüsüyle seyir halinde olduğu sırada yolda yatan bir kişi olduğunu gördü. Otobüsü durduran şoför Baydak, epilepsi hastası olduğu öğrenilen ve fenalaştığı için yol ortasında baygınlık geçiren kişinin yanına gitti. Bir süre fenalaşan kişinin durumunu soran Baydak, durumunun iyi olması üzerine yeniden halk otobüsüne binerek yoluna devam etti. O anlar, halk otobüsünün güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken bu görüntüler gören ve izleyen herkese “insanlık daha ölmemiş” dedirtti. VİDEO - TIKLA/İZLE

Dilovasında halk otobüsü şoförü Taşkın Baydak, fenalaşıp yol ortasında baygınlık geçiren epilepsi hastası bir kişiyi görüp, halk otobüsünü durdurarak yardım etti. O anlar, otobüsün güvenlik kameralarına yansıdı. Dilovası’nda önceki gün öğle saatlerinde, halk otobüsü şoförü Taşkın Baydak otobüsüyle seyir halinde olduğu sırada yolda yatan bir kişi olduğunu gördü. Otobüsü durduran şoför Baydak, epilepsi hastası olduğu öğrenilen ve fenalaştığı için yol ortasında baygınlık geçiren kişinin yanına gitti. Bir süre fenalaşan kişinin durumunu soran Baydak, durumunun iyi olması üzerine yeniden halk otobüsüne binerek yoluna devam etti. O anlar, halk otobüsünün güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken bu görüntüler gören ve izleyen herkese “insanlık daha ölmemiş” dedirtti.

VİDEO - TIKLA/İZLE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.