DİLOVASI GTO İŞBİRLİĞİ!

Dilovası 18.11.2016 - 16:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DİLOVASI GTO İŞBİRLİĞİ!

Dilovası Belediyesi, Gebze Ticaret Odası iş birliği ile yapılacak projeler için imzalar atıldı. 5 yeni tesis için düzenlenen imza töreniyle projelerin startı verildi.

Dilovası’na önümüzdeki dönemde yapılacak 5 projenin imzası bugün atıldı. Dilovası Belediyesi Halk Eğitim Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, Orhangazi Mahallesi Muhtarlık Ofisi, Mimar Sinan Muhtarlık Ofisi ve GTO Hizmet bürosunun da içerisinde olacağı Modern Kompleksin yapımı için Gebze Ticaret Odası’da imza töreni yapıldı. GTO iş birliğiyle yapılacak Projeler, Dilovası’na soluk aldıracak. 5 YENİ PROJE GELİYOR İmza töreninde Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de hazır bulundu. Heyet önce İlçeye yapılacak projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Ali Toltar, “Söz verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz ve geçirmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda seçim beyannamemizde ve göreve geldiğimizde ilçemiz ve halkımız için zaruri görüp yapmak istediğimiz Halk Eğitim Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, Orhangazi Mahallesi Muhtarlık Ofisi, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarlık Ofisi ve Gebze Ticaret Odası hizmet bürosunun içerisinde olacağı modern kompleksimizin yapımı için İlçe Kaymakamımız Hulusi Şahin Bey ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler Bey ile birlikte protokolümüzü imzaladık. İnşallah hep birlikte temelini atacağımız projelerimizi en kısa zamanda ilçemize kazandırıp; vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden ilçemize ve halkımıza hayırlı, uğurlu olsun.”dedi.  
Dilovası Belediyesi, Gebze Ticaret Odası iş birliği ile yapılacak projeler için imzalar atıldı. 5 yeni tesis için düzenlenen imza töreniyle projelerin startı verildi.

Dilovası’na önümüzdeki dönemde yapılacak 5 projenin imzası bugün atıldı. Dilovası Belediyesi Halk Eğitim Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, Orhangazi Mahallesi Muhtarlık Ofisi, Mimar Sinan Muhtarlık Ofisi ve GTO Hizmet bürosunun da içerisinde olacağı Modern Kompleksin yapımı için Gebze Ticaret Odası’da imza töreni yapıldı. GTO iş birliğiyle yapılacak Projeler, Dilovası’na soluk aldıracak.

5 YENİ PROJE GELİYOR

İmza töreninde Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de hazır bulundu. Heyet önce İlçeye yapılacak projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Ali Toltar, “Söz verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz ve geçirmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda seçim beyannamemizde ve göreve geldiğimizde ilçemiz ve halkımız için zaruri görüp yapmak istediğimiz Halk Eğitim Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, Orhangazi Mahallesi Muhtarlık Ofisi, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarlık Ofisi ve Gebze Ticaret Odası hizmet bürosunun içerisinde olacağı modern kompleksimizin yapımı için İlçe Kaymakamımız Hulusi Şahin Bey ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler Bey ile birlikte protokolümüzü imzaladık. İnşallah hep birlikte temelini atacağımız projelerimizi en kısa zamanda ilçemize kazandırıp; vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden ilçemize ve halkımıza hayırlı, uğurlu olsun.”dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.