DİLOVASI KABUK DEĞİŞTİRİYOR!

Dilovası 09.02.2016 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DİLOVASI KABUK DEĞİŞTİRİYOR!

Dilovası Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt, yama, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarına hız verdi.

Şehrin değişik mahallelerinde süren çalışmalar sonucu Dilovası adeta şantiye alanına döndü. Çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü ifade eden Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ilçe genelinde şu anda bütün mahallelerde periyotlar halinde çalışmaların devam ettiğini ifade ettiler. DİLOVASI DEĞİŞİYOR! Dilovası gün geçtikçe çalışmalarıyla kabuk değiştiriyor. Caddeleri yenilenen, parkları yenilenen ve modern sosyal donatılar yapılan Dilovası yeni Türkiye için adım adım ilerliyor. 2014’deki yerel seçimlerde belediye başkanlığı görevini Milletvekili Cemil Yaman’dan teslim alan Ali Toltar hizmet çıtasını daha da yukarıya çıkardı. Özelikle kentteki sanayi gücünü bölgenin yararına kazandırmak adına işadamlarıyla yakın ilişkiler kuran Toltar, kente sihirli değnekle dokunuyor. Yollar duble oluyor, caddeler yenileniyor, sosyal projeler üretiliyor.
Dilovası Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt, yama, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarına hız verdi.

Şehrin değişik mahallelerinde süren çalışmalar sonucu Dilovası adeta şantiye alanına döndü. Çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü ifade eden Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ilçe genelinde şu anda bütün mahallelerde periyotlar halinde çalışmaların devam ettiğini ifade ettiler.

DİLOVASI DEĞİŞİYOR!

Dilovası gün geçtikçe çalışmalarıyla kabuk değiştiriyor. Caddeleri yenilenen, parkları yenilenen ve modern sosyal donatılar yapılan Dilovası yeni Türkiye için adım adım ilerliyor. 2014’deki yerel seçimlerde belediye başkanlığı görevini Milletvekili Cemil Yaman’dan teslim alan Ali Toltar hizmet çıtasını daha da yukarıya çıkardı. Özelikle kentteki sanayi gücünü bölgenin yararına kazandırmak adına işadamlarıyla yakın ilişkiler kuran Toltar, kente sihirli değnekle dokunuyor. Yollar duble oluyor, caddeler yenileniyor, sosyal projeler üretiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.