DİLOVASI TEK YÜREK!

Dilovası 16.11.2015 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DİLOVASI TEK YÜREK!

AK Parti Dilovası danışma Meclisi toplantısında büyük bir coşku ve birlik havası hakimdi. Tek başına iktidar ve Cemil Yaman’ın vekil seçilmesi Dilovası Danışmaya’da yansıdı.

AK Parti'nin Dilovası 34. İlçe Danışma Toplantısı Dilovası Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 34. İlçe Danışma Toplantısına AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, İlyas Şeker, Zeki Aygün, İlyas Şeker ile,   Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçe Başkanı Osman Akbulut İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Eski Milletvekili Eyüp Ayar,  Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, AK Parti Dilovası Belediyesi meclis üyeleri, AK Parti Dilovası ilçe gençlik ve kadın kolları başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. HİZMET ETMEYE DEVAM Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Osman Akbulut "1 Kasımda yapılan seçimlerde Dilovası’nda da Kocaeli’nde ve tüm Türkiye de destek verdiniz. İnanıyorum ki bundan sonra Dilovası'ndan çıkmış olan Cemil Yaman kardeşimize verdiğiniz destekleriniz ile Ankara da Dilovası’nı iyi temsil edecek bir kardeşimizi gönderdik. buradan bir teşekkür de Belediye Başkanımıza yapmak istiyorum. Kapı kapı belediye başkanlığı gibi çalıştı meclis üyelerimiz ile birlikte çalıştık. Ben inanıyorum ki Dilovası’nda daha iyi yaşanılabilir daha güzel ortamlarda buluşacağız. Sizler bizi desteklediniz bizlerde sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. " dedi. HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise  "2002'den beri iktidar da bulunan Ak Parti 13 yılda ülkemiz de hem merkezi hükümet olarak hem de yerel yönetimler de halkımıza hizmet etmekten büyük mutluluk duymaktadır. Cumhuriyet tarihinde yapılamayanlar 13 yılda yapılmıştır. Bildiğiniz üzere 7 Haziran da bir seçim yaşadık ve tek başına iktidara gelemedik ama birinci bizler olduk. Milletimiz ama sizler ülkeye sahip çıktınız huzura barışa ve güven ortamın da istikrara Ak Partiyi tek başına yeniden getirdiniz. 1 Kasım da bunu yeniden gösterdiniz. Halkımızın emri üzerine ve milletimizin teveccühü ile 1 Kasım da yeniden iktidara geldik. Gayretli çalışmaları ile kendisine ve yönetimin her kademesin de bulunan tüm arkadaşlarımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARDIK  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,  “7 Haziran seçim sonucunda beklentimiz dışında oy kaybettik hatta bir vekilimizi kaybettik. 7 Haziran seçimi sonrası doğru yaptığımız tek şey milletimizi takdir ettik.  ‘Eğer puan kaybettiysek eksik bizde´ dedik. Milletimiz bizi biraz kibirli gördü. ‘AK Partililer hatalarını görmez´ dedi. Veremeyecekleri dersi verdi. ‘Tek başına iktidarı ben size vermiyorum´ dedi. Nerede eksik yaptık dedik. ´Bu millet yanlış yaptı, bizim kıymetimizi bilemedi ‘ demedik. 9 puanlık kaybı doğru analiz ettik. Bu seçimde şaşalı, köpüklü kampanyan yapmayacağız dedik. ‘1 Kasım´da çalışacağız her ilçede oyumuzu yüzde 10 arttıracağız´ dedik.  Bugün milletimiz AK Parti ailesi olarak verdiğimiz hedefin çok daha fazlasını verdi. Biz 7. vekilimizi kaybetmiştik, üzülmüştük. HDP´ye gitmişti.  Bugün sandıkta 7 vekili aldık. Ankara´ya 7 vekille gidiyoruz.  Bu sonuçlar sorumluluğun arttığını gösteriyor.” dedi.
AK Parti Dilovası danışma Meclisi toplantısında büyük bir coşku ve birlik havası hakimdi. Tek başına iktidar ve Cemil Yaman’ın vekil seçilmesi Dilovası Danışmaya’da yansıdı.

AK Parti'nin Dilovası 34. İlçe Danışma Toplantısı Dilovası Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 34. İlçe Danışma Toplantısına AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, İlyas Şeker, Zeki Aygün, İlyas Şeker ile,   Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçe Başkanı Osman Akbulut İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Eski Milletvekili Eyüp Ayar,  Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, AK Parti Dilovası Belediyesi meclis üyeleri, AK Parti Dilovası ilçe gençlik ve kadın kolları başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

HİZMET ETMEYE DEVAM

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Osman Akbulut "1 Kasımda yapılan seçimlerde Dilovası’nda da Kocaeli’nde ve tüm Türkiye de destek verdiniz. İnanıyorum ki bundan sonra Dilovası'ndan çıkmış olan Cemil Yaman kardeşimize verdiğiniz destekleriniz ile Ankara da Dilovası’nı iyi temsil edecek bir kardeşimizi gönderdik. buradan bir teşekkür de Belediye Başkanımıza yapmak istiyorum. Kapı kapı belediye başkanlığı gibi çalıştı meclis üyelerimiz ile birlikte çalıştık. Ben inanıyorum ki Dilovası’nda daha iyi yaşanılabilir daha güzel ortamlarda buluşacağız. Sizler bizi desteklediniz bizlerde sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. " dedi.

HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise  "2002'den beri iktidar da bulunan Ak Parti 13 yılda ülkemiz de hem merkezi hükümet olarak hem de yerel yönetimler de halkımıza hizmet etmekten büyük mutluluk duymaktadır. Cumhuriyet tarihinde yapılamayanlar 13 yılda yapılmıştır. Bildiğiniz üzere 7 Haziran da bir seçim yaşadık ve tek başına iktidara gelemedik ama birinci bizler olduk. Milletimiz ama sizler ülkeye sahip çıktınız huzura barışa ve güven ortamın da istikrara Ak Partiyi tek başına yeniden getirdiniz. 1 Kasım da bunu yeniden gösterdiniz. Halkımızın emri üzerine ve milletimizin teveccühü ile 1 Kasım da yeniden iktidara geldik. Gayretli çalışmaları ile kendisine ve yönetimin her kademesin de bulunan tüm arkadaşlarımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARDIK

 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,  “7 Haziran seçim sonucunda beklentimiz dışında oy kaybettik hatta bir vekilimizi kaybettik. 7 Haziran seçimi sonrası doğru yaptığımız tek şey milletimizi takdir ettik.  ‘Eğer puan kaybettiysek eksik bizde´ dedik. Milletimiz bizi biraz kibirli gördü. ‘AK Partililer hatalarını görmez´ dedi. Veremeyecekleri dersi verdi. ‘Tek başına iktidarı ben size vermiyorum´ dedi. Nerede eksik yaptık dedik. ´Bu millet yanlış yaptı, bizim kıymetimizi bilemedi ‘ demedik. 9 puanlık kaybı doğru analiz ettik. Bu seçimde şaşalı, köpüklü kampanyan yapmayacağız dedik. ‘1 Kasım´da çalışacağız her ilçede oyumuzu yüzde 10 arttıracağız´ dedik.  Bugün milletimiz AK Parti ailesi olarak verdiğimiz hedefin çok daha fazlasını verdi. Biz 7. vekilimizi kaybetmiştik, üzülmüştük. HDP´ye gitmişti.  Bugün sandıkta 7 vekili aldık. Ankara´ya 7 vekille gidiyoruz.  Bu sonuçlar sorumluluğun arttığını gösteriyor.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.