“Dilovası Adatepe’deki tankların patladı…”

Siyaset 05.07.2020 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Dilovası Adatepe’deki tankların patladı…”

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli Sakarya’da patlayan havai fişek fabrikasını örnek göstererek, “Derhal Adatepe’de bulunan tankların patladığını düşünün” dedi. Sakarya-Hendek'te patlayan havai fişek fabrikası Dilovalı siyasetçileri harekete geçirdi. İlk açıklamayı Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli yaptı. Dilovası Adatepe’de bulunan kimyasal tankların da kazara patlayabileceğini söyleyerek yazılı bir açıklamada bulundu. Başkan Bilikli yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bir musibet bin nasihatten evladır. Böyledir insanoğlu, başa bela gelmeyince hiçbir şeyin farkına varmaz. Sakarya-Hendek'te patlayan havai fişek fabrikası maalesef hepimizin içini yaktı. Hayatını kaybeden işçilere rahmet diliyor, yaralılara Allah'tan şifa diliyorum. Söylenenlere göre patlamanın etkisi neredeyse İzmit'ten duyulmuş ve yerleşim yerinin içinde olmaması ise olası bir felaketi önlemiştir. PROJELERİN DERHAL DURDURULMASI GEREKİYOR Hiçbir zaman insanların acılarından siyaset üretecek bir kişiliğe sahip olmadım fakat bu olay benim bir an durup düşünmeme sebep oldu. Kırsal bir alandaki küçük bir fabrika böylesine bir yıkıma yol açıyorsa, Adatepe'deki kimyasal tankların kazara patladığını bir düşünün! Fatih mahallemizdeki evlerle arasında 5 metre mesafe olan tanklardan bahsediyorum. Bu tanklar yetmezmiş gibi, Dilovası'nda yüzlerce tank olmasına rağmen halen Adatepe’de yapılması planlanan tanklar var. Bu projelerin derhal durdurulması gerekmektedir. DERHAL TANKLARI DİLOVASI'NIN DIŞINA TAŞIYIN Sadece bu değil hemen yanı başında 50 bin nüfuslu Dilovası ilçemiz ve sayısız büyük sanayi kuruluşu mevcut. Yetkililere buradan sesleniyorum. Derhal tankları Dilovası'nın dışına taşıyın ya da alınan güvenlik önlemlerini arttırın. Bizler endişeli bir şekilde arama kurtarma ekiplerinden dua ederek iyi haber beklemek istemiyoruz. İnsan onuruna yaraşacak bir hayat sürmek istiyoruz. Bu tankların sonumuz olmasını istemiyoruz.”

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli Sakarya’da patlayan havai fişek fabrikasını örnek göstererek, “Derhal Adatepe’de bulunan tankların patladığını düşünün” dedi.

Sakarya-Hendek'te patlayan havai fişek fabrikası Dilovalı siyasetçileri harekete geçirdi. İlk açıklamayı Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli yaptı. Dilovası Adatepe’de bulunan kimyasal tankların da kazara patlayabileceğini söyleyerek yazılı bir açıklamada bulundu. Başkan Bilikli yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bir musibet bin nasihatten evladır. Böyledir insanoğlu, başa bela gelmeyince hiçbir şeyin farkına varmaz. Sakarya-Hendek'te patlayan havai fişek fabrikası maalesef hepimizin içini yaktı. Hayatını kaybeden işçilere rahmet diliyor, yaralılara Allah'tan şifa diliyorum. Söylenenlere göre patlamanın etkisi neredeyse İzmit'ten duyulmuş ve yerleşim yerinin içinde olmaması ise olası bir felaketi önlemiştir.

PROJELERİN DERHAL DURDURULMASI GEREKİYOR

Hiçbir zaman insanların acılarından siyaset üretecek bir kişiliğe sahip olmadım fakat bu olay benim bir an durup düşünmeme sebep oldu. Kırsal bir alandaki küçük bir fabrika böylesine bir yıkıma yol açıyorsa, Adatepe'deki kimyasal tankların kazara patladığını bir düşünün! Fatih mahallemizdeki evlerle arasında 5 metre mesafe olan tanklardan bahsediyorum. Bu tanklar yetmezmiş gibi, Dilovası'nda yüzlerce tank olmasına rağmen halen Adatepe’de yapılması planlanan tanklar var. Bu projelerin derhal durdurulması gerekmektedir.

DERHAL TANKLARI DİLOVASI'NIN DIŞINA TAŞIYIN

Sadece bu değil hemen yanı başında 50 bin nüfuslu Dilovası ilçemiz ve sayısız büyük sanayi kuruluşu mevcut. Yetkililere buradan sesleniyorum. Derhal tankları Dilovası'nın dışına taşıyın ya da alınan güvenlik önlemlerini arttırın. Bizler endişeli bir şekilde arama kurtarma ekiplerinden dua ederek iyi haber beklemek istemiyoruz. İnsan onuruna yaraşacak bir hayat sürmek istiyoruz. Bu tankların sonumuz olmasını istemiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.