Dilovası Belediyesi (ASM)’ ye el attı

Dilovası 29.12.2016 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası Belediyesi (ASM)’ ye el attı

Dilovası Belediyesi vatandaşın isteği doğrultusunda ilçede bulunan sağlık kuruluşlarına da el attı. Dilovası Belediyesi, vatandaşların isteği üzerine Diliskelesi Mahallesi'nde bulanan Aile Sağlık Merkezi’nin tadilatına başladı.

  AİLE SAĞLIK MERKEZİ’NE EL ATTILAR   Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve Diliskelesi Mahallesi’nde bulunan Aile Sağlık Merkezi’nin boyası dökülmüş ve yıpranmış binasının tadilatına başladı. Başlatılan çalışma ile yeni bir bina görüntüsü verilen Aile Sağlık Merkezi vatandaşlarca büyük takdir topladı.   HİZMET AYRIMI YAPMADIK   Belediye ekiplerinin Diliskelesi Mahallesi'nde bulanan Aile Sağlığı Merkezi’nin boya, badana ve çevre düzenlemesi dâhil gerekli tüm tadilat işlemlerinin yapıldığını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler yaptığı rutin işlerin yanı sıra okullarımızı, aile sağlığı merkezlerimizi, camilerimizi ve bunun gibi ortak kullanım alanlarında temizlik, bakım, tadilat ve iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.    Halkımızın ortak kullanım alanlarının vatandaşımıza yakışır, temiz ve hijyenik olmasına dikkat ediyoruz. Hiçbir zaman hizmet ayrımı yapmadık. Okul, cami ve sağlık hizmetleri bizi ilgilendirmiyor demedik. Daha güzel bir ilçe için her alanda çalışma yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” dedi.  
Dilovası Belediyesi vatandaşın isteği doğrultusunda ilçede bulunan sağlık kuruluşlarına da el attı. Dilovası Belediyesi, vatandaşların isteği üzerine Diliskelesi Mahallesi'nde bulanan Aile Sağlık Merkezi’nin tadilatına başladı.

 

AİLE SAĞLIK MERKEZİ’NE EL ATTILAR

 

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve Diliskelesi Mahallesi’nde bulunan Aile Sağlık Merkezi’nin boyası dökülmüş ve yıpranmış binasının tadilatına başladı. Başlatılan çalışma ile yeni bir bina görüntüsü verilen Aile Sağlık Merkezi vatandaşlarca büyük takdir topladı.

 

HİZMET AYRIMI YAPMADIK

 

Belediye ekiplerinin Diliskelesi Mahallesi'nde bulanan Aile Sağlığı Merkezi’nin boya, badana ve çevre düzenlemesi dâhil gerekli tüm tadilat işlemlerinin yapıldığını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler yaptığı rutin işlerin yanı sıra okullarımızı, aile sağlığı merkezlerimizi, camilerimizi ve bunun gibi ortak kullanım alanlarında temizlik, bakım, tadilat ve iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. 

 

Halkımızın ortak kullanım alanlarının vatandaşımıza yakışır, temiz ve hijyenik olmasına dikkat ediyoruz. Hiçbir zaman hizmet ayrımı yapmadık. Okul, cami ve sağlık hizmetleri bizi ilgilendirmiyor demedik. Daha güzel bir ilçe için her alanda çalışma yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.