GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası gol oldu yağdı! 1-6

Spor 20.11.2019 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası gol oldu yağdı! 1-6

Dilovası Belediyespor fırtına gibi esmeye devam ediyor. Ligin ikinci yarısının ilk haftasında Çayırtepe Gençlikspor’a konuk olan Dilovası ekibi, sahadan 6-1 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha kolaylıkla aştı. 1. Amatör Lig C Grubu’nun lideri Dilovası Belediyespor, Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda konuk olduğu maçta Çayırtepe Gençlikspor’u 6-1 mağlup ederek istikrarlı gidişatını sürdürdü. Maçın başından sonuna kadar üstün bir mücadele sergileyen konuk ekip Dilovası Belediyespor, 18’nci dakikada İsmail’in golüyle skoru 1-0 yaptı. 22’nci dakikada aynı futbolcu şık kafa golüyle skoru 2-0 yaptı. Devre 2-0 sona ererken, Dilovası ekibi ikinci yarıda da üstünlüğünü elinde tutan taraftı. 57 ve 68’nci dakikalarda Tahsin’in golleriyle skor 4-0’a, 69’da da Furkan’ın golüyle 5-0’a geldi. Çayırtepe Gençlikspor’un tek sayısı 75’nci dakikada Hayrettin’den gelirken 78’de Kerim’in müthiş golü ile lider Dilovası Belediyespor skoru 6-1 olarak tayin etti.

Dilovası Belediyespor fırtına gibi esmeye devam ediyor. Ligin ikinci yarısının ilk haftasında Çayırtepe Gençlikspor’a konuk olan Dilovası ekibi, sahadan 6-1 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha kolaylıkla aştı.

1. Amatör Lig C Grubu’nun lideri Dilovası Belediyespor, Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda konuk olduğu maçta Çayırtepe Gençlikspor’u 6-1 mağlup ederek istikrarlı gidişatını sürdürdü. Maçın başından sonuna kadar üstün bir mücadele sergileyen konuk ekip Dilovası Belediyespor, 18’nci dakikada İsmail’in golüyle skoru 1-0 yaptı. 22’nci dakikada aynı futbolcu şık kafa golüyle skoru 2-0 yaptı. Devre 2-0 sona ererken, Dilovası ekibi ikinci yarıda da üstünlüğünü elinde tutan taraftı. 57 ve 68’nci dakikalarda Tahsin’in golleriyle skor 4-0’a, 69’da da Furkan’ın golüyle 5-0’a geldi. Çayırtepe Gençlikspor’un tek sayısı 75’nci dakikada Hayrettin’den gelirken 78’de Kerim’in müthiş golü ile lider Dilovası Belediyespor skoru 6-1 olarak tayin etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.