Dilovası’nda eksikler tamamlandı!

Dilovası 29.03.2019 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’nda eksikler tamamlandı!

Dilovası Devlet Hastanesinde Sağlık Bakanlığı Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı tarafından yapılan “Sağlık Tesislerinin Verimliliğinin Yerinde Değerlendirilmesi” sonuçlarına yönelik Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüyle değerlendirme toplantısı yapıldı.

Dilovası Devlet Hastanesinde Sağlık Bakanlığı Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı tarafından yapılan “Sağlık Tesislerinin Verimliliğinin Yerinde Değerlendirilmesi” sonuçlarına yönelik Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüyle değerlendirme toplantısı yapıldı. Bakanlık verimlilik yerinde değerlendirmesinde belirlenen eksiklikler konusunda yapılan düzeltici faaliyetler değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede eksikliklerin büyük oranda tamamlandığı, tamamlanmayan hususlarda ise gerekli planlamaların yapıldığı belirtildi. Hastanenin verimlilik yerinde değerlendirmesi sonuçlarının oldukça başarılı olduğu belirtildi. Sağlık tesislerinde etkinlik ve verimliliği değerlendirmek, problemlerin kaynağında tespit edilip çözüme kavuşturulması ve verimli hizmet sunumunu gerçekleştirmek amacıyla tüm veriler gözden geçirildi. NİTELİKLİ HİZMET Kocaeli il Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Işık Çelik, Sağlık hizmetleri ilaç ve Tıbbi cihazlar Başkan Yardımcısı Ömer Şahan, İzleme Değerlendirme Verimlilik Birim Sorumlusu Uzman Ebru Çalışkan ve Semiha Dağdelen’in katılımlarıyla gerçekleşen değerlendirme; daha kaliteli ve verimli hizmet sunumu konusunda bilgi alış verişi ile çok yararlı, yönlendirici ve başarılı geçti. Toplantıda konuşan Başhekim Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz “Hastalarımıza daha iyi ve nitelikli hizmet verilmesi için gerekli iyileştirmelerin ve takibinin yapıldığını” belirtti.
Dilovası Devlet Hastanesinde Sağlık Bakanlığı Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı tarafından yapılan “Sağlık Tesislerinin Verimliliğinin Yerinde Değerlendirilmesi” sonuçlarına yönelik Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüyle değerlendirme toplantısı yapıldı.

Dilovası Devlet Hastanesinde Sağlık Bakanlığı Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı tarafından yapılan “Sağlık Tesislerinin Verimliliğinin Yerinde Değerlendirilmesi” sonuçlarına yönelik Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüyle değerlendirme toplantısı yapıldı. Bakanlık verimlilik yerinde değerlendirmesinde belirlenen eksiklikler konusunda yapılan düzeltici faaliyetler değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede eksikliklerin büyük oranda tamamlandığı, tamamlanmayan hususlarda ise gerekli planlamaların yapıldığı belirtildi. Hastanenin verimlilik yerinde değerlendirmesi sonuçlarının oldukça başarılı olduğu belirtildi. Sağlık tesislerinde etkinlik ve verimliliği değerlendirmek, problemlerin kaynağında tespit edilip çözüme kavuşturulması ve verimli hizmet sunumunu gerçekleştirmek amacıyla tüm veriler gözden geçirildi.

NİTELİKLİ HİZMET

Kocaeli il Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Işık Çelik, Sağlık hizmetleri ilaç ve Tıbbi cihazlar Başkan Yardımcısı Ömer Şahan, İzleme Değerlendirme Verimlilik Birim Sorumlusu Uzman Ebru Çalışkan ve Semiha Dağdelen’in katılımlarıyla gerçekleşen değerlendirme; daha kaliteli ve verimli hizmet sunumu konusunda bilgi alış verişi ile çok yararlı, yönlendirici ve başarılı geçti. Toplantıda konuşan Başhekim Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz “Hastalarımıza daha iyi ve nitelikli hizmet verilmesi için gerekli iyileştirmelerin ve takibinin yapıldığını” belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.