Dilovası’nda Engelli Çalıştayı yapılacak

Dilovası 30.11.2018 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’nda Engelli Çalıştayı yapılacak

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası’ndaki engelli vatandaşların sorunları hakkında toplantı yaptı.

Dilovası Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda önceki gün gerçekleşen toplantıya Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Engelli Daire Başkanı Mücahit Aslan, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Edip Bingöl, Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mesut Arslan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Akif Avşar, Özel Canan Yıldırım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Canan Yıldırım, Özel Etkin Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkez Müdürü Semiha San ve Engelliler Derneği Başkanı Abdulsamet Elden katıldı. ENGELLİLERİN SORUNLARI KONUŞULDU Engelliler Dernek Başkanı Abdulsamet Elden Dilovası’nda yaşayan engellilerin karşılaştığı sorunları dile getirerek; vatandaşların ulaşım, iş istihdamı, engelli maaşları hakkında, eğitim ve öğretimde yaşanan sorunlar görüşüldü. Dilovası’nda yaşayan engellilerin sorunlarının çözümü için Kaymakamlık bünyesinde başta Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere tüm kurumlarla Engelli Çalıştayı oluşturulmasına ve sorunların giderilmesi için tüm kurumların elbirliğiyle çalışma kararı alındı.
Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası’ndaki engelli vatandaşların sorunları hakkında toplantı yaptı.

Dilovası Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda önceki gün gerçekleşen toplantıya Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Engelli Daire Başkanı Mücahit Aslan, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Edip Bingöl, Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mesut Arslan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Akif Avşar, Özel Canan Yıldırım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Canan Yıldırım, Özel Etkin Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkez Müdürü Semiha San ve Engelliler Derneği Başkanı Abdulsamet Elden katıldı.

ENGELLİLERİN SORUNLARI KONUŞULDU

Engelliler Dernek Başkanı Abdulsamet Elden Dilovası’nda yaşayan engellilerin karşılaştığı sorunları dile getirerek; vatandaşların ulaşım, iş istihdamı, engelli maaşları hakkında, eğitim ve öğretimde yaşanan sorunlar görüşüldü. Dilovası’nda yaşayan engellilerin sorunlarının çözümü için Kaymakamlık bünyesinde başta Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere tüm kurumlarla Engelli Çalıştayı oluşturulmasına ve sorunların giderilmesi için tüm kurumların elbirliğiyle çalışma kararı alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.