Dilovası’nda Hayat Kurtaran Islah

Dilovası 29.07.2018 - 16:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’nda Hayat Kurtaran Islah

Devlet Su İşleri (DSI) Genel Müdürü Murat Acu, Dilovası Dilderesi Islahı kapsamında yapılan tesis, geçtiğimiz günlerde meydana gelen yoğun yağışlar sonucunda oluşabilecek taşkın riskini ortadan kaldırıp, olası can ve mal kaybını önlediğini açıkladı.

Devlet Su İşleri tarafından muhtemel dere taşkını riskini ortadan kaldırmaya yönelik yapılan Dilovası Dilderesi Islahı ile Dilovası Organize Sanayi Bölgesi içerisinden geçen fabrika ve esnaf mahallelerindeki taşkın riski minimize edilmişti. Geçtiğimiz günlerde Gebze Bölgesi’nde etkili olan yoğun yağışların ardından birçok bölgede sel ve taşkın meydana gelmiş, 8 kişilik bir aile de sel de mahsur kalmıştı. Tüm bunlara karşın Dilovası Diliskelesi’nde yapılan ıslah çalışmaları neticesini göstermiş herhangi bir taşkın ve sel meydana gelmedi. RİSK ORTADAN KALKTI Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Devlet Su İşleri (DSI) Genel Müdürü Murat Acu, “Kocaeli Dilovası Dilderesi Islahı kapsamında yaptığımız tesisler geçtiğimiz günlerde meydana gelen yoğun yağışlar sonucunda oluşabilecek taşkın riskini ortadan kaldırmış olup olası can ve mal kaybını önlemiştir.” dedi.     KÜBRA AKABALI
Devlet Su İşleri (DSI) Genel Müdürü Murat Acu, Dilovası Dilderesi Islahı kapsamında yapılan tesis, geçtiğimiz günlerde meydana gelen yoğun yağışlar sonucunda oluşabilecek taşkın riskini ortadan kaldırıp, olası can ve mal kaybını önlediğini açıkladı.

Devlet Su İşleri tarafından muhtemel dere taşkını riskini ortadan kaldırmaya yönelik yapılan Dilovası Dilderesi Islahı ile Dilovası Organize Sanayi Bölgesi içerisinden geçen fabrika ve esnaf mahallelerindeki taşkın riski minimize edilmişti. Geçtiğimiz günlerde Gebze Bölgesi’nde etkili olan yoğun yağışların ardından birçok bölgede sel ve taşkın meydana gelmiş, 8 kişilik bir aile de sel de mahsur kalmıştı. Tüm bunlara karşın Dilovası Diliskelesi’nde yapılan ıslah çalışmaları neticesini göstermiş herhangi bir taşkın ve sel meydana gelmedi.

RİSK ORTADAN KALKTI

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Devlet Su İşleri (DSI) Genel Müdürü Murat Acu, “Kocaeli Dilovası Dilderesi Islahı kapsamında yaptığımız tesisler geçtiğimiz günlerde meydana gelen yoğun yağışlar sonucunda oluşabilecek taşkın riskini ortadan kaldırmış olup olası can ve mal kaybını önlemiştir.” dedi.

 

 

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.