Dilovası’nda okullar yeni döneme hazırlanıyor!

Dilovası 18.07.2018 - 16:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’nda okullar yeni döneme hazırlanıyor!

Dilovası Şehit Can Duyar İlkokulu tadilatının protokol imza töreni, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Eğitime 100 Destek Kampanyası çerçevesinde GEBKİM Eğitim Araştırma ve Sağlık Vakfı tarafından yapılacak olan Dilovası Şehit Can Duyar İlkokulu tadilatının  protokol imza töreni Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Protokol İmza törenine; GEBKİM Eğitim Araştırma ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aracı ve İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik katıldı. AKSOY’DAN ARACI’YA DESTEK TEŞEKKÜRÜ Eğitime verilen katkıları takdirle karşıladığını belirten Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy,  GEBKİM Eğitim Araştırma ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aracı’ya eğitime vereceği desteklerden dolayı teşekkür etti. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri Dilovası Şehit Can Duyar İlkokulu tadilatının  gerçekleşeceği protokolünü hayırlı olsun temennileriyle imzaladılar.
Dilovası Şehit Can Duyar İlkokulu tadilatının protokol imza töreni, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Eğitime 100 Destek Kampanyası çerçevesinde GEBKİM Eğitim Araştırma ve Sağlık Vakfı tarafından yapılacak olan Dilovası Şehit Can Duyar İlkokulu tadilatının  protokol imza töreni Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Protokol İmza törenine; GEBKİM Eğitim Araştırma ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aracı ve İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik katıldı.

AKSOY’DAN ARACI’YA DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Eğitime verilen katkıları takdirle karşıladığını belirten Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy,  GEBKİM Eğitim Araştırma ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aracı’ya eğitime vereceği desteklerden dolayı teşekkür etti. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri Dilovası Şehit Can Duyar İlkokulu tadilatının  gerçekleşeceği protokolünü hayırlı olsun temennileriyle imzaladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.