Dilovası'nda şok intihar! Durum bırakıp..

Dilovası 19.04.2016 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası'nda şok intihar! Durum bırakıp..

Dilovası’nda 23 yaşındaki Yılmaz Gökdağ sosyal paylaşım sitesinde yakınlarına “Tanıdığınız neşeli Yılmaz artık yok uzunca bir yolculuğa çıkıyor, hemde hiç dönmemesine çıkıyor’ yazılı veda mesajı attıktan sonra kendini ağaca asarak yaşamına son verdi.

SON PAYLAŞIMI YÜREK YAKTI Kayapınar Mahallesi’nde oturan Yılmaz Gökdağ, facebook’taki sayfasına “Evet zamanı geldi arkadaşlar, bu benim face’de son paylaşımım. Beni seven sevmeyen kim varsa, üzdüğüm istemeden kırdığım kim varsa şimdi hepsinden helallik istiyorum hakkınızı helal edin bana. Annem, babam, abim, amcalarım, kuzenlerim, arkadaşlarım, canlarım, sevdiğim hepiniz Allah’a emanet olun. Tanıdığınız neşeli Yılmaz artık yok uzunca bir yolculuğa çıkıyor, hem de hiç dönmemesine çıkıyor. Hepinizi çok hemde çok seviyorum, affedin beni haklarınızı helal edin” yazılı paylaşımda bulundu. AĞABEYİ KARDEŞİNİ AĞAÇTA ASILI BULDU Yılmaz Gökdağ’ın yazdıklarını gören ağabeyi evlerinin yakınında bulunan ormanlık alana gitti. Ağabeyi, Yılmaz Gökdağ’ın ağaca asılı bedeni ile karşılaştı. Ağabeyi kardeşini asılı olduğu ipten indirirken, yardım istedi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Dilovası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yılmaz Gökdağ yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Dilovası’nda 23 yaşındaki Yılmaz Gökdağ sosyal paylaşım sitesinde yakınlarına “Tanıdığınız neşeli Yılmaz artık yok uzunca bir yolculuğa çıkıyor, hemde hiç dönmemesine çıkıyor’ yazılı veda mesajı attıktan sonra kendini ağaca asarak yaşamına son verdi.

SON PAYLAŞIMI YÜREK YAKTI

Kayapınar Mahallesi’nde oturan Yılmaz Gökdağ, facebook’taki sayfasına “Evet zamanı geldi arkadaşlar, bu benim face’de son paylaşımım. Beni seven sevmeyen kim varsa, üzdüğüm istemeden kırdığım kim varsa şimdi hepsinden helallik istiyorum hakkınızı helal edin bana. Annem, babam, abim, amcalarım, kuzenlerim, arkadaşlarım, canlarım, sevdiğim hepiniz Allah’a emanet olun. Tanıdığınız neşeli Yılmaz artık yok uzunca bir yolculuğa çıkıyor, hem de hiç dönmemesine çıkıyor. Hepinizi çok hemde çok seviyorum, affedin beni haklarınızı helal edin” yazılı paylaşımda bulundu.

AĞABEYİ KARDEŞİNİ AĞAÇTA ASILI BULDU

Yılmaz Gökdağ’ın yazdıklarını gören ağabeyi evlerinin yakınında bulunan ormanlık alana gitti. Ağabeyi, Yılmaz Gökdağ’ın ağaca asılı bedeni ile karşılaştı. Ağabeyi kardeşini asılı olduğu ipten indirirken, yardım istedi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Dilovası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yılmaz Gökdağ yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.