GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası'nda Sokaklar her gün yıkanıyor

Dilovası 22.05.2019 - 14:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası'nda Sokaklar her gün yıkanıyor

Göreve geldiği günden beri ilçenin temel sorunları üzerine yoğunlaşan ve bu sorunların çözümü için vatandaşlarla sürekli istişare eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bir taraftan da vatandaşların gündelik yaşamdaki ihtiyaçlarına cevap veriyor. Şeffaf bir belediyecilik anlayışını benimseyerek ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları sosyal medya hesabından vatandaşlara duyuran Başkan Şayir, temizlik biriminin hergün yıkamış olduğu sokak ve caddeleri resmi sayfasından paylaşıyor. Şayir, paylaştığı görsellere "Mahallelerimizde cadde cadde, sokak sokak temizlik çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" notunu düşerek nerelerde çalışma yapıldığını vatandaşla paylaşıyor. VATANDAŞLAR TAKDİR EDİYOR Yapılan bu çalışmalar, gerek Başkan Şayir'i takip eden sosyal medya kullanıcılarının, gerekse temizlik çalışmalarının yapıldığı mahallelerdeki vatandaşların takdirini kazanıyor.

Göreve geldiği günden beri ilçenin temel sorunları üzerine yoğunlaşan ve bu sorunların çözümü için vatandaşlarla sürekli istişare eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bir taraftan da vatandaşların gündelik yaşamdaki ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Şeffaf bir belediyecilik anlayışını benimseyerek ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları sosyal medya hesabından vatandaşlara duyuran Başkan Şayir, temizlik biriminin hergün yıkamış olduğu sokak ve caddeleri resmi sayfasından paylaşıyor. Şayir, paylaştığı görsellere "Mahallelerimizde cadde cadde, sokak sokak temizlik çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" notunu düşerek nerelerde çalışma yapıldığını vatandaşla paylaşıyor.

VATANDAŞLAR TAKDİR EDİYOR

Yapılan bu çalışmalar, gerek Başkan Şayir'i takip eden sosyal medya kullanıcılarının, gerekse temizlik çalışmalarının yapıldığı mahallelerdeki vatandaşların takdirini kazanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.