Dilovası’nda yeni yılın ilk meclisi yapıldı

Dilovası 06.01.2016 - 14:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’nda yeni yılın ilk meclisi yapıldı

Dilovası Belediyesi Belediye Meclisi Ocak ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında toplantı salonunda yapıldı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar başkanlığında gerçekleşen, Ocak ayı meclis toplantısına açılış ve yoklama ile başlandı.  Dilovası Belediyesi’nin Ocak ayı meclis toplantısına alınan maddeler ile sonradan gündem maddesi olarak görüşülen maddeler belediye meclis üyelerinin tamamının oy birliği ile kabul edildi. Gündeme maddelerinden olan Meclis Denetim komisyonuna gizli oylama ile Fatih Meral, Recep Laç, Yakup Buruş, Hamit Topçu ve Cemil Daşdemir seçildiler. Ayrıca yine gündem maddelerinden olan Sanayi Alanlarında yapılan tesislerde imara ve ilgili mevzuatlara uygunluğunun tespitine yönelik komisyona ise Recep Laç, Cemil Daşdemir ve Halit Ekici seçildiler. TOLTAR; YENİ YIL HAYIRLAR GETİRSİN Belediye Başkanı Ali Toltar meclis toplantı gündemine başlamadan önce yaptığı konuşmada 2016 yılının hayırlara vesile olmasını diledi. Dilovası Belediye Başkanı  Ali Toltar zorlu bir kış mevsiminde karla mücadelede hiçbir olumsuzluk yaşanmadığını, ilçenin en uç noktalarından kent merkezine her yerde ulaşımın rahat sağlanması için yoğun gayret gösterildiğini belirterek görev alan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Belediye Şubat ayı meclisi 3 Şubat 2016 günü yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Dilovası Belediyesi Belediye Meclisi Ocak ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında toplantı salonunda yapıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar başkanlığında gerçekleşen, Ocak ayı meclis toplantısına açılış ve yoklama ile başlandı.  Dilovası Belediyesi’nin Ocak ayı meclis toplantısına alınan maddeler ile sonradan gündem maddesi olarak görüşülen maddeler belediye meclis üyelerinin tamamının oy birliği ile kabul edildi.

Gündeme maddelerinden olan Meclis Denetim komisyonuna gizli oylama ile Fatih Meral, Recep Laç, Yakup Buruş, Hamit Topçu ve Cemil Daşdemir seçildiler. Ayrıca yine gündem maddelerinden olan Sanayi Alanlarında yapılan tesislerde imara ve ilgili mevzuatlara uygunluğunun tespitine yönelik komisyona ise Recep Laç, Cemil Daşdemir ve Halit Ekici seçildiler.

TOLTAR; YENİ YIL HAYIRLAR GETİRSİN

Belediye Başkanı Ali Toltar meclis toplantı gündemine başlamadan önce yaptığı konuşmada 2016 yılının hayırlara vesile olmasını diledi. Dilovası Belediye Başkanı  Ali Toltar zorlu bir kış mevsiminde karla mücadelede hiçbir olumsuzluk yaşanmadığını, ilçenin en uç noktalarından kent merkezine her yerde ulaşımın rahat sağlanması için yoğun gayret gösterildiğini belirterek görev alan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Belediye Şubat ayı meclisi 3 Şubat 2016 günü yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.