Dilovası’nda yılın son meclisi yapıldı

Dilovası 03.12.2015 - 08:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’nda yılın son meclisi yapıldı

Dilovası Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın meclis başkanlığında gerçekleştirildi.

Dilovası Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın meclis başkanlığında gerçekleştirildi. Yoklama ve kasım ayı meclis birleşimine ait karar özetlerinin oylanmasıyla başladı. Gündeme alınan diğer gündem maddeleriyle meclis toplantısı devam etti. Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada “Aralık ayı meclis toplantısı hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bildiğiniz üzere dün hükümetimiz güven oylaması aldı bu yeni hükümetimizin güven oylamasından sonra ülkemize, milletimize hayırlara vesile olsun. Bundan sonra 13 yılda eksik yapılan hizmetlerin tamamlanması ve yeni yapılacak projelerin ve başarılı bir şekilde vatandaşa sunması konusunda hükümetimize başarılar diliyorum. Biz de ilçe belediyesi olarak seçimler de sizlere vaat ettiğimiz hizmetleri bir bir uygulamaya başladık. Örneğin Bağdat caddesinin 1. Etabı başladı yeni bir kavşak düzenlemesi ile trafik açısından da uygulamaya koyacağız. Orada ki vatandaşlarımız ve esnafımızı da memnun ederek, mağdur etmeden projemize başladık. Yine Dilovası içinde halkımız için önem arz eden Bayrak tepe sosyal yaşam merkezi projesi Büyük şehir belediyesi ve Dilovası belediyesi olarak başlattık. Yakında orada yapacağımız hizmetler ortaya çıkacak. Özellikle de mahalle ve camilerimiz de gerek duyulan taziye evleri, mescit ve semt konağı gibi mahallelerimiz de hayata geçireceğiz. Bu dönemde doğal gazla ilgili ve doğalgazı daha da yaygınlaştırmak için hemen, hemen 32. Bin km doğalgaz çalışması yaptık” dedi. Dilovası Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı 6 Ocak Çarşamba günü saat 11.00’te toplanacak. 
Dilovası Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın meclis başkanlığında gerçekleştirildi.

Dilovası Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın meclis başkanlığında gerçekleştirildi. Yoklama ve kasım ayı meclis birleşimine ait karar özetlerinin oylanmasıyla başladı. Gündeme alınan diğer gündem maddeleriyle meclis toplantısı devam etti.

Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada “Aralık ayı meclis toplantısı hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bildiğiniz üzere dün hükümetimiz güven oylaması aldı bu yeni hükümetimizin güven oylamasından sonra ülkemize, milletimize hayırlara vesile olsun. Bundan sonra 13 yılda eksik yapılan hizmetlerin tamamlanması ve yeni yapılacak projelerin ve başarılı bir şekilde vatandaşa sunması konusunda hükümetimize başarılar diliyorum. Biz de ilçe belediyesi olarak seçimler de sizlere vaat ettiğimiz hizmetleri bir bir uygulamaya başladık. Örneğin Bağdat caddesinin 1. Etabı başladı yeni bir kavşak düzenlemesi ile trafik açısından da uygulamaya koyacağız. Orada ki vatandaşlarımız ve esnafımızı da memnun ederek, mağdur etmeden projemize başladık. Yine Dilovası içinde halkımız için önem arz eden Bayrak tepe sosyal yaşam merkezi projesi Büyük şehir belediyesi ve Dilovası belediyesi olarak başlattık. Yakında orada yapacağımız hizmetler ortaya çıkacak. Özellikle de mahalle ve camilerimiz de gerek duyulan taziye evleri, mescit ve semt konağı gibi mahallelerimiz de hayata geçireceğiz. Bu dönemde doğal gazla ilgili ve doğalgazı daha da yaygınlaştırmak için hemen, hemen 32. Bin km doğalgaz çalışması yaptık” dedi. Dilovası Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı 6 Ocak Çarşamba günü saat 11.00’te toplanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.