GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası, Sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

Dilovası 31.03.2020 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası, Sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

Koronavirüsün ülkemizde görülmesiyle birlikte insan yaşamının etkilenirken, sokak hayvanlarıda zor şartlarla karşı karşıya kaldılar. Dilovası Belediyesi, aç kalma tehlikesi yaşayan sokak hayvanları için yemek ve mama dağıtımı yaparak küçük dostlara sahip çıkıyor. Koronavirüsü salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edilince insanlar tarafından beslenen sokak hayvanları açlık ile karşı karşıya geldi. Dilovası Belediyesi belirli yerlere yiyecek ve su bırakarak sokak hayvanlarının açlıktan telef olmasının önüne geçiyor. Korona virüsü ile mücadele ve önleme çalışmaları kapsamında Dilovası’nda büyük özveriyle çalışan ekipler, sadece insan yaşamı değil hayvanların da yaşamlarını korumak için mücadele çalışmalarını hızlandırdı. DİLOVASI BELEDİYESİ SAHİP ÇIKTI Sokak hayvanlarının ihtiyaçları konusunda çalışmalar yapan Dilovası Belediyesi ilçe genelinde sokakta yaşayan hayvanlara periyodik olarak mama ve yemek dağıtımında bulunuyor. Dilovası Belediyesi, virüs tehlikesi tamamen ortadan kalkana kadar belli aralıklarla sokak hayvanlarını beslemeye devam edilecek. HAYVAN SEVGİSİ ÖNEMLİ Yapılan çalışma ile ilgili açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Koronavirüs ile mücadeleyi son hız sürdürürken sokaklardaki hayvanları da unutmuyoruz. Bu kapsamda “Evde kal” çağrısı ile boşalan sokaklarda besin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan sokak hayvanlarının yardımına belediye ekiplerimiz koşuyor. Toplum olarak mutlu bir yaşam sürdürmek istiyorsak, bunun en önemli esaslarından birisi de hayvan sevgisidir. Hayvanları sevmeyen insanları sevemez düşüncesi ile bizler de sokakta yaşayan hayvanlarımıza sahip çıkıyoruz.”dedi.

Koronavirüsün ülkemizde görülmesiyle birlikte insan yaşamının etkilenirken, sokak hayvanlarıda zor şartlarla karşı karşıya kaldılar. Dilovası Belediyesi, aç kalma tehlikesi yaşayan sokak hayvanları için yemek ve mama dağıtımı yaparak küçük dostlara sahip çıkıyor. Koronavirüsü salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edilince insanlar tarafından beslenen sokak hayvanları açlık ile karşı karşıya geldi. Dilovası Belediyesi belirli yerlere yiyecek ve su bırakarak sokak hayvanlarının açlıktan telef olmasının önüne geçiyor. Korona virüsü ile mücadele ve önleme çalışmaları kapsamında Dilovası’nda büyük özveriyle çalışan ekipler, sadece insan yaşamı değil hayvanların da yaşamlarını korumak için mücadele çalışmalarını hızlandırdı.

DİLOVASI BELEDİYESİ SAHİP ÇIKTI

Sokak hayvanlarının ihtiyaçları konusunda çalışmalar yapan Dilovası Belediyesi ilçe genelinde sokakta yaşayan hayvanlara periyodik olarak mama ve yemek dağıtımında bulunuyor. Dilovası Belediyesi, virüs tehlikesi tamamen ortadan kalkana kadar belli aralıklarla sokak hayvanlarını beslemeye devam edilecek.

HAYVAN SEVGİSİ ÖNEMLİ

Yapılan çalışma ile ilgili açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Koronavirüs ile mücadeleyi son hız sürdürürken sokaklardaki hayvanları da unutmuyoruz. Bu kapsamda “Evde kal” çağrısı ile boşalan sokaklarda besin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan sokak hayvanlarının yardımına belediye ekiplerimiz koşuyor. Toplum olarak mutlu bir yaşam sürdürmek istiyorsak, bunun en önemli esaslarından birisi de hayvan sevgisidir. Hayvanları sevmeyen insanları sevemez düşüncesi ile bizler de sokakta yaşayan hayvanlarımıza sahip çıkıyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.