Dilovası uzatmada yıkıldı

Spor 07.11.2016 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası uzatmada yıkıldı

Dilovası uzatmada yıkıldı

Lider Dilovası Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Kartepe Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Son derece zevkli ve çekişmeli geçen mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Kartepe ekibi 1-0 geride götürdüğü maçın uzatma anlarında bulduğu golle 1 puanı güçlü rakibinden kopardı. Dilovası Belediyespor ise bu sezon ilk kez puan kaybetti.     PUAN FARKI 3'E İNDİ  Maça temsilcimiz Dilovası hızlı başladı. Sol kanattan gelişen atak sonrası kendisine atılan topu iyi takip eden Mahmut aşırtma vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi. Yediği golden sonra ataklarını sıklaştıran Kartepe ekibi fileleri göremedi ve soyunma odasına 1-0 geride girdi. Karşılıklı pozisyonların yaşandığı 2. yarıda Kartepe beraberlik golünü uzatma anlarında Emre ile buldu. Kalan dar zamanda başka gol olmadı ve lider ile ikincinin maçı 1-1 sona erdi. Puanını 19'a çıkaran Dilovası, bu haftayı İlimtepe galibiyeti ile kapatan İhsaniyespor'un 3 puan önünde liderliğini sürdürdü.
Dilovası uzatmada yıkıldı

Lider Dilovası Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Kartepe Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Son derece zevkli ve çekişmeli geçen mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Kartepe ekibi 1-0 geride götürdüğü maçın uzatma anlarında bulduğu golle 1 puanı güçlü rakibinden kopardı. Dilovası Belediyespor ise bu sezon ilk kez puan kaybetti.    

PUAN FARKI 3'E İNDİ 

Maça temsilcimiz Dilovası hızlı başladı. Sol kanattan gelişen atak sonrası kendisine atılan topu iyi takip eden Mahmut aşırtma vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi. Yediği golden sonra ataklarını sıklaştıran Kartepe ekibi fileleri göremedi ve soyunma odasına 1-0 geride girdi. Karşılıklı pozisyonların yaşandığı 2. yarıda Kartepe beraberlik golünü uzatma anlarında Emre ile buldu. Kalan dar zamanda başka gol olmadı ve lider ile ikincinin maçı 1-1 sona erdi. Puanını 19'a çıkaran Dilovası, bu haftayı İlimtepe galibiyeti ile kapatan İhsaniyespor'un 3 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.