Dilovası zorlu virajda

Spor 18.11.2016 - 15:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası zorlu virajda

Dilovası zorlu virajda

Süper Amatör Lig B Grubu'nda haftanın maçı Derbent'te oynanacak. 4. sıradaki Nusretiyespor ile lider Dilovası Belediyespor yarın saat 18.00'da başlayacak olan maçta karşı karşıya gelecek. Serter Keskin'in görevi bırakmasının ardından Ufuk Öğütveren ile anlaşan Nusretiyespor, yeni teknik adamı ile ilk maçına çıkıyor. Lider Dilovası Belediyespor ile karşılaşacak olan Nusretiye'de stoper Kerim Yaşar ile kaleci Sertan Saral'ın sakatlıkları bulunuyor. Bu iki önemli futbolcunun da forma giymesi zor görülüyor.     KİM KAZANACAK?  Önce Kartepe ile 1-1 ardından İhsaniye ile de 2-2 berabere kalarak puan kayıpları yaşayan Dilovası'nda sezon başında çapraz bağlarını koparan Cihat Akdağ dışında eksik yok. Takımın etkili isimleri forvet Ömer Çalık ve sol ofans oyuncusu Özgür Tınaz, Nusretiye maçında dikkat edilmesi gereken isimler arasında yer alıyor. Çetin Kılıç'ın talebelerinde tek hedef üst üste alınan 2 beraberliği, Nusretiye maçını kazanarak telafi etmek. Bakalım zorlu maç sonunda hangi testi kırılacak.
Dilovası zorlu virajda

Süper Amatör Lig B Grubu'nda haftanın maçı Derbent'te oynanacak. 4. sıradaki Nusretiyespor ile lider Dilovası Belediyespor yarın saat 18.00'da başlayacak olan maçta karşı karşıya gelecek. Serter Keskin'in görevi bırakmasının ardından Ufuk Öğütveren ile anlaşan Nusretiyespor, yeni teknik adamı ile ilk maçına çıkıyor. Lider Dilovası Belediyespor ile karşılaşacak olan Nusretiye'de stoper Kerim Yaşar ile kaleci Sertan Saral'ın sakatlıkları bulunuyor. Bu iki önemli futbolcunun da forma giymesi zor görülüyor.    

KİM KAZANACAK? 

Önce Kartepe ile 1-1 ardından İhsaniye ile de 2-2 berabere kalarak puan kayıpları yaşayan Dilovası'nda sezon başında çapraz bağlarını koparan Cihat Akdağ dışında eksik yok. Takımın etkili isimleri forvet Ömer Çalık ve sol ofans oyuncusu Özgür Tınaz, Nusretiye maçında dikkat edilmesi gereken isimler arasında yer alıyor. Çetin Kılıç'ın talebelerinde tek hedef üst üste alınan 2 beraberliği, Nusretiye maçını kazanarak telafi etmek. Bakalım zorlu maç sonunda hangi testi kırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.