‘DİRİLİŞ PUANIMIZ OLACAK’

Spor 22.10.2016 - 22:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘DİRİLİŞ PUANIMIZ OLACAK’

‘DİRİLİŞ PUANIMIZ OLACAK’

Darıca Gençlerbirliği’nin mesafe tanımayan Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, takımını Sakaryaspor deplasmanında da yalnız bırakmadı. Maç öncesi Sakarya’ya oldukça moralli gelen Başkan Karabacak, maç sonunda da bir hayli moralliydi. Takımının göstermiş olduğu mücadeleden bir hayli memnun kalan Karabacak, alınan 1 puanın önemine vurgu yaptı. KARABACAK MÜCADELEDEN MEMNUN Maçın bitiş düdüğünün ardından soluğu soyunma odasında alan Başkan Karabacak, Sakarya gibi zor bir deplasmandan aldıklarını puana vurgu yaparak futbolcularına seslendi. Bu puan bizim diriliş puanımız olacağına inanıyorum. Henüz kaybedilmiş hiçbir şey yok. Bugün göstermiş olduğunuz mücadeleyi önümüzdeki maçlarda da devam ettirdiğiniz taktirde adım adım zirveye çıkabiliriz. Hepinizi bugün göstermiş olduğunuz mücadeleden dolayı tekrar kutluyorum’’dedi.
‘DİRİLİŞ PUANIMIZ OLACAK’

Darıca Gençlerbirliği’nin mesafe tanımayan Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, takımını Sakaryaspor deplasmanında da yalnız bırakmadı. Maç öncesi Sakarya’ya oldukça moralli gelen Başkan Karabacak, maç sonunda da bir hayli moralliydi. Takımının göstermiş olduğu mücadeleden bir hayli memnun kalan Karabacak, alınan 1 puanın önemine vurgu yaptı.

KARABACAK MÜCADELEDEN MEMNUN

Maçın bitiş düdüğünün ardından soluğu soyunma odasında alan Başkan Karabacak, Sakarya gibi zor bir deplasmandan aldıklarını puana vurgu yaparak futbolcularına seslendi. Bu puan bizim diriliş puanımız olacağına inanıyorum. Henüz kaybedilmiş hiçbir şey yok. Bugün göstermiş olduğunuz mücadeleyi önümüzdeki maçlarda da devam ettirdiğiniz taktirde adım adım zirveye çıkabiliriz. Hepinizi bugün göstermiş olduğunuz mücadeleden dolayı tekrar kutluyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.