Dışarı çıkmayın, isteyin getirelim!

Sağlık 25.03.2020 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dışarı çıkmayın, isteyin getirelim!

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA YENİ AÇIKLAMA

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğünden yeni bir açıklama geldi. 65 yaş ve üzeri için yapılan açıklamayla evde kalan vatandaşlara gerekli desteğin sunulacağı açıklandı. Yapılan açıklama şu şekilde; “65 Yaş Üstü Kıymetli Hemşerilerimiz; Sizleri virüs salgınından korumak amacıyla getirilen sokağa çıkma kısıtlaması sonrasında ihtiyaçlarınızın evlerinize getirilmesi için Gebze Belediyesi'ne ait 0262 606 04 70 numaralı telefon hattını hizmetinize sunduk. Gıda, ilaç ve diğer hayati ihtiyaçlarınızı bu numaradan isteyin, görevli çalışanlar kapınıza getirsin. Biz, sizler için görevimizin başında ve sizlerin yanındayız. Sizler de lütfen evlerinizde olun, sağlıcakla kalın” HABER: REFİK SILA GÜVENÇ
SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA YENİ AÇIKLAMA

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğünden yeni bir açıklama geldi. 65 yaş ve üzeri için yapılan açıklamayla evde kalan vatandaşlara gerekli desteğin sunulacağı açıklandı. Yapılan açıklama şu şekilde; “65 Yaş Üstü Kıymetli Hemşerilerimiz; Sizleri virüs salgınından korumak amacıyla getirilen sokağa çıkma kısıtlaması sonrasında ihtiyaçlarınızın evlerinize getirilmesi için Gebze Belediyesi'ne ait 0262 606 04 70 numaralı telefon hattını hizmetinize sunduk. Gıda, ilaç ve diğer hayati ihtiyaçlarınızı bu numaradan isteyin, görevli çalışanlar kapınıza getirsin. Biz, sizler için görevimizin başında ve sizlerin yanındayız. Sizler de lütfen evlerinizde olun, sağlıcakla kalın”

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.