Dolar Düşüyor

Ekonomi 24.01.2018 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dolar Düşüyor

Dolar, dün 3,83 ile başladığı günde Afrin Harekatı'nın uluslararası çevrelerden sert tepki görmemesiyle düşüşe geçmişti. Bugüne de gerileyerek başlayan dolar, 3,75 TL seviyesini zorluyor. Dolar fiyatları dün jeopolitik risklerle bir ara 3.85 noktasını test ettikten 3.7675 ile günü kapattı. Dolar yeni güne yatay seyirler, saat 08:00 sularında 3.7676 ile başladı. Piyasalarda önemli bir veri akışı bulunmazken, kur yine jeopolitik gelişmelere ve dış ilişkilere odaklanacak. BÜYÜK BİR DEĞİŞİM OLMAYACAK Türkiye'deki risk algısında ciddi bir değişim olmadıkça dolar kurunda olumlu fiyatlamaların devam edeceğini belirten uzmanlar, 3.7750 seviyesinin kuvvetli destek haline geldiğini belirtiyor.

Dolar, dün 3,83 ile başladığı günde Afrin Harekatı'nın uluslararası çevrelerden sert tepki görmemesiyle düşüşe geçmişti. Bugüne de gerileyerek başlayan dolar, 3,75 TL seviyesini zorluyor.

Dolar fiyatları dün jeopolitik risklerle bir ara 3.85 noktasını test ettikten 3.7675 ile günü kapattı. Dolar yeni güne yatay seyirler, saat 08:00 sularında 3.7676 ile başladı. Piyasalarda önemli bir veri akışı bulunmazken, kur yine jeopolitik gelişmelere ve dış ilişkilere odaklanacak.

BÜYÜK BİR DEĞİŞİM OLMAYACAK

Türkiye'deki risk algısında ciddi bir değişim olmadıkça dolar kurunda olumlu fiyatlamaların devam edeceğini belirten uzmanlar, 3.7750 seviyesinin kuvvetli destek haline geldiğini belirtiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.