Donduk 3-2

Spor 17.12.2016 - 18:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Donduk 3-2

5 golün atıldığı, kaçan penaltıların verilmeyen gollerin soğuk havanın damga vurduğu karşılaşmada Çayırovaspor farklı galip geleceği maçta mağlup olarak evine döndü.

Maçın henüz 2.dakikasında kazandığı penaltıyı Ümit Gültaş ile gole çevirerek adeta maça 1-0 önde başlayan yeşil siyahlılar 10.dakikada kalesinde gördüğü gole kadar da Mustafa ve Ümit ile çok net pozisyonları değerlendiremedi. Oğuzhan'ın sol kanattan taşıyarak getirdiği toplar ceza sahası içinde büyük tehlike oluştursada ağlarla buluşmayan top 10.dakikada Engin'in bakışları arasında Çayırova ağları ile buluştu. İlk yarı bitmek üzereyken maçın hakemi bir kez daha Çayırovaspor lehine panaltı düdüğü çallmasının ardından topun başına geçen Kaptan Fatih Karagülle topu kalecinin eldivenlerine gönderince soyunma odasına iki takım eşitlikle girdi. İDRİS 6 HAFTA SONRA Karşılaşmanın ikinci yarısının başlamasından henüz saniyeler geçerken evsahibi Vefaspor skoru 2-1'e taşıdı. Geriye düşen yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu 6 haftalık kırmızı kart cezasını tamamlayan İdris Zengin'i ve Tayfun keskinoğlu'nu aynı anda Ebubekir ve Emir Nas'ın yerine sahaya sürdü. Sol kanatta Oğuzhan ve İdris ile ciddi ataklar geliştiren Çayırovaspor'da Ümir Gültaş bu dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldığı müsait pozisyonda topu kaleciye nişanladı. Yine Oğuzhan taşıdığı topu altıpas üzerinde ki müsait olan Mustaf Ertuğ ile buluşturdu. Mustafa müsait pozisyonda topu direğin üstünden vurarak zor olanı başardı. Tayfun, Mustafe ve Erkam üçlüsünün paslaşarak ceza sahası içine taşıdğı top arka direkte İdris'in önünde kaldı. İdris kaleye vurmak yerine daha müsait pozisyonda olan Ümit'i gördü. Ümit kolay pozisyonda topu ağlara gönderek karşılaşmaya bir kez daha eşitlik sağladı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında Çayırovaspor bir çok kez Vefaspor ceza sahası içinde tehlike yaratsa da aradığı gole kavuşamadı. Maçın 90.dakikasında Mustafa toğu alara gönderse de el ile oynanadı gerekçesiyle gol olarak değer kazanmadı. Bu pozisyondan henüz 1 dakika geçmeden 90+3'te Vefaspor maçın skorunu tayin eden golü alara gönderdi.
5 golün atıldığı, kaçan penaltıların verilmeyen gollerin soğuk havanın damga vurduğu karşılaşmada Çayırovaspor farklı galip geleceği maçta mağlup olarak evine döndü.

Maçın henüz 2.dakikasında kazandığı penaltıyı Ümit Gültaş ile gole çevirerek adeta maça 1-0 önde başlayan yeşil siyahlılar 10.dakikada kalesinde gördüğü gole kadar da Mustafa ve Ümit ile çok net pozisyonları değerlendiremedi. Oğuzhan'ın sol kanattan taşıyarak getirdiği toplar ceza sahası içinde büyük tehlike oluştursada ağlarla buluşmayan top 10.dakikada Engin'in bakışları arasında Çayırova ağları ile buluştu. İlk yarı bitmek üzereyken maçın hakemi bir kez daha Çayırovaspor lehine panaltı düdüğü çallmasının ardından topun başına geçen Kaptan Fatih Karagülle topu kalecinin eldivenlerine gönderince soyunma odasına iki takım eşitlikle girdi.

İDRİS 6 HAFTA SONRA

Karşılaşmanın ikinci yarısının başlamasından henüz saniyeler geçerken evsahibi Vefaspor skoru 2-1'e taşıdı. Geriye düşen yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu 6 haftalık kırmızı kart cezasını tamamlayan İdris Zengin'i ve Tayfun keskinoğlu'nu aynı anda Ebubekir ve Emir Nas'ın yerine sahaya sürdü. Sol kanatta Oğuzhan ve İdris ile ciddi ataklar geliştiren Çayırovaspor'da Ümir Gültaş bu dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldığı müsait pozisyonda topu kaleciye nişanladı. Yine Oğuzhan taşıdığı topu altıpas üzerinde ki müsait olan Mustaf Ertuğ ile buluşturdu. Mustafa müsait pozisyonda topu direğin üstünden vurarak zor olanı başardı. Tayfun, Mustafe ve Erkam üçlüsünün paslaşarak ceza sahası içine taşıdğı top arka direkte İdris'in önünde kaldı. İdris kaleye vurmak yerine daha müsait pozisyonda olan Ümit'i gördü. Ümit kolay pozisyonda topu ağlara gönderek karşılaşmaya bir kez daha eşitlik sağladı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında Çayırovaspor bir çok kez Vefaspor ceza sahası içinde tehlike yaratsa da aradığı gole kavuşamadı. Maçın 90.dakikasında Mustafa toğu alara gönderse de el ile oynanadı gerekçesiyle gol olarak değer kazanmadı. Bu pozisyondan henüz 1 dakika geçmeden 90+3'te Vefaspor maçın skorunu tayin eden golü alara gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.