Dönmez, “Şam’da Cuma namazı hayali”

Siyaset 01.03.2020 - 13:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dönmez, “Şam’da Cuma namazı hayali”

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe başkanı Aykan Dönmez, İdlib’de gerçekleştirilen menfur saldırı ile ilgili basına açıklama yaptı. İdlib’de şehit olan askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralı askerlerimize acil şifalar dileyerek sözlerine başlayan Dönmez; “Şam’da Emevi Camii’nde Cuma namazı kılma hayaliyle başlayan ve baştan sona kadar yanlış kararlarla izlenen suriye politikasıyla, halkları kardeş olan, ortak inanç, ortak kültür ve ortak tarihe sahip olup, yüzlerce yıl aynı devletin vatandaşı olarak yaşayan iki komşu ülkenin emperyalist güçlerin etkisiyle savaşın eşiğine gelmesi asla ve asla kabul edemeyeceğiz bir durumdur” dedi. TSK’NIN BİR NEFERİYİZ Dönmez, “Neredeyse 10 milyon insanın göçmen durumuna düştüğü, yüzbinlerce çocuğun öksüz veya yetim kaldığı, 600 bin insanın yaşamını yitirdiği ve bütün bir ülkenin yerle bir olduğu çok zararlı bir sonuca ulaşılmış durumda dedi ve bunlara rağmen Esad halen koltuğunda oturuyor ve hemen hemen kaybettiği toprakların 80’nini geri aldı. Bizler her şeyden önce Türk silahlı kuvvetlerinin birer neferiyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bölünmez bütünlüğünün ve bağımsızlığının teminatıyız” dedi. BİR DAMLA KANA RAZI GELEMEYİZ “Asla ve kata şanlı Mehmetçiğin bir damla kanının akmasına razı gelemeyiz.” diyen Dönmez, “Eğer Mehmetçik bir ülkeye gidecekse bu ülkeye gitmesinin amacı ya orada akan kanı durdurmak veyahut oraya bayrak dikmek olabilir. Lakin mevcut duruma bakıldığında bu iki sebepten herhangi birinin tahakkuk etmediği görülmüştür” derken Cenab-ı Allah kahraman Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin ve daima korusun” şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe başkanı Aykan Dönmez, İdlib’de gerçekleştirilen menfur saldırı ile ilgili basına açıklama yaptı. İdlib’de şehit olan askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralı askerlerimize acil şifalar dileyerek sözlerine başlayan Dönmez; “Şam’da Emevi Camii’nde Cuma namazı kılma hayaliyle başlayan ve baştan sona kadar yanlış kararlarla izlenen suriye politikasıyla, halkları kardeş olan, ortak inanç, ortak kültür ve ortak tarihe sahip olup, yüzlerce yıl aynı devletin vatandaşı olarak yaşayan iki komşu ülkenin emperyalist güçlerin etkisiyle savaşın eşiğine gelmesi asla ve asla kabul edemeyeceğiz bir durumdur” dedi.

TSK’NIN BİR NEFERİYİZ

Dönmez, “Neredeyse 10 milyon insanın göçmen durumuna düştüğü, yüzbinlerce çocuğun öksüz veya yetim kaldığı, 600 bin insanın yaşamını yitirdiği ve bütün bir ülkenin yerle bir olduğu çok zararlı bir sonuca ulaşılmış durumda dedi ve bunlara rağmen Esad halen koltuğunda oturuyor ve hemen hemen kaybettiği toprakların 80’nini geri aldı. Bizler her şeyden önce Türk silahlı kuvvetlerinin birer neferiyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bölünmez bütünlüğünün ve bağımsızlığının teminatıyız” dedi.

BİR DAMLA KANA RAZI GELEMEYİZ

“Asla ve kata şanlı Mehmetçiğin bir damla kanının akmasına razı gelemeyiz.” diyen Dönmez, “Eğer Mehmetçik bir ülkeye gidecekse bu ülkeye gitmesinin amacı ya orada akan kanı durdurmak veyahut oraya bayrak dikmek olabilir. Lakin mevcut duruma bakıldığında bu iki sebepten herhangi birinin tahakkuk etmediği görülmüştür” derken Cenab-ı Allah kahraman Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin ve daima korusun” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.