Dualar Şehitlerimiz için!

Gebze 25.03.2016 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dualar Şehitlerimiz için!

Kuruluşu’nun 32.Yılını eda eden Gebze Gazetesi, Gebze Kültür Merkezi’nde Şehadet gecesi düzenledi. Gebze’nin 70’e yakın şehidi düzenlenen fotoğraf sergisi ve okutulan Hatimlerle anıldı. Geceye Gebze Bölgesi’nin ilgisi yoğun oldu.

Gebze Gazetesi’nin Kuruluşu'nun 32.Yıl Dönümü nedeniyle düzenlediği Şahadet Gecesi, Gebze Kent Meydanı'nda bulunan Kültür Merkezi'nde yapıldı. Gebzelilerin büyük ilgi gösterdiği programda dualar Şehadete eren Asker ve Polislerimiz için edildi. "Her Şehide bir Hatim" adıyla Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova'dan görevi başında Şehadete eren 70'e yakın Şehidi için okutulan Hatimlerin duası yapılırken, Şehitler için açtığımız Şehadet Fotoğraf Sergi büyük ilgi gördü. Özellikle Şehit Aileleri, Şehitlerimizin fotoğraflarının yer aldığı sergiyi gezerken duygu dolu anlar yaşadılar. GEBZE’DE ŞEHADET GECESİ Şehadet sergisinin gezilmesinin ardından Kuran okuma Şampiyonu Hafız Abdulsettar Aziz'in okuduğu Kuran-ı Kerim Tilavetiyle Şahadet Gecesi başladı. Ardından Cezmi Midilli Hocaefendi tarafından Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy'un Çanakkale Şehitleri isimli şiirini kaside olarak yorumladı. Daha sonra şehitlerimizin fotoğraflarının yer aldığı slayt büyük ilgiyle izlenirken, programda Şehit Aileleri’ne Şehitlerimizin fotoğraflarının yer aldığı albümleri Gebze Protokolü tarafından takdim edildi. Gecede okutulan Hatimlerin duası İl Müftü yardımcısı Mustafa Derin tarafından yaptırılırken, geceye katılanlar bu anlamlı programdan dolayı teşekkürlerini ilettiler. ŞEHİTLERİMİZE VEFA Programda konuşma yapan Kocaeli Vali Yardımcısı Hacı Mehmet kara Gazetemizin kuruluşunun 32.Yılını kutlayarak bu anlamlı geceden dolayı teşekkürlerini iletip, Şehit Aileleri’ne her zaman sahip çıkılması gerektiğini belirtti. Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, ise böylesine anlamlı bir gecede bulunmaktan dolayı onur duyduğunu belirterek, ülkemizin zor günlerden geçtiğini ve yeni Şehit haberlerinin gelmemesi dileğinde bulundu. Gebze Gazetesi Kurucusu ve Devri Alem Belgesel programı yapımcısı İsmail Kahraman ise konuşmasında vefanın önemine değinerek, “ Bu akşam önemli. Vefa akşamı. Vefa tek cümle unutulmamaktır. Aziz şehitlerimizi anıyoruz. Aziz şehitlerimizin şahsında Mehmetçiklerimizi, terörle mücadeleye kurban verdiklerimizi hatırlıyoruz. Onları hayırla, minnetle şükranla yad ediyoruz. Şehit olmak ebediyen Allah’ın rahmetine kavuşmaktır. Ama geride her gün şehit olan geride kalan aileler vardır. Tekrar Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun.”dedi  
Kuruluşu’nun 32.Yılını eda eden Gebze Gazetesi, Gebze Kültür Merkezi’nde Şehadet gecesi düzenledi. Gebze’nin 70’e yakın şehidi düzenlenen fotoğraf sergisi ve okutulan Hatimlerle anıldı. Geceye Gebze Bölgesi’nin ilgisi yoğun oldu.

Gebze Gazetesi’nin Kuruluşu'nun 32.Yıl Dönümü nedeniyle düzenlediği Şahadet Gecesi, Gebze Kent Meydanı'nda bulunan Kültür Merkezi'nde yapıldı. Gebzelilerin büyük ilgi gösterdiği programda dualar Şehadete eren Asker ve Polislerimiz için edildi. "Her Şehide bir Hatim" adıyla Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova'dan görevi başında Şehadete eren 70'e yakın Şehidi için okutulan Hatimlerin duası yapılırken, Şehitler için açtığımız Şehadet Fotoğraf Sergi büyük ilgi gördü. Özellikle Şehit Aileleri, Şehitlerimizin fotoğraflarının yer aldığı sergiyi gezerken duygu dolu anlar yaşadılar.
GEBZE’DE ŞEHADET GECESİ
Şehadet sergisinin gezilmesinin ardından Kuran okuma Şampiyonu Hafız Abdulsettar Aziz'in okuduğu Kuran-ı Kerim Tilavetiyle Şahadet Gecesi başladı. Ardından Cezmi Midilli Hocaefendi tarafından Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy'un Çanakkale Şehitleri isimli şiirini kaside olarak yorumladı. Daha sonra şehitlerimizin fotoğraflarının yer aldığı slayt büyük ilgiyle izlenirken, programda Şehit Aileleri’ne Şehitlerimizin fotoğraflarının yer aldığı albümleri Gebze Protokolü tarafından takdim edildi. Gecede okutulan Hatimlerin duası İl Müftü yardımcısı Mustafa Derin tarafından yaptırılırken, geceye katılanlar bu anlamlı programdan dolayı teşekkürlerini ilettiler.
ŞEHİTLERİMİZE VEFA
Programda konuşma yapan Kocaeli Vali Yardımcısı Hacı Mehmet kara Gazetemizin kuruluşunun 32.Yılını kutlayarak bu anlamlı geceden dolayı teşekkürlerini iletip, Şehit Aileleri’ne her zaman sahip çıkılması gerektiğini belirtti. Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, ise böylesine anlamlı bir gecede bulunmaktan dolayı onur duyduğunu belirterek, ülkemizin zor günlerden geçtiğini ve yeni Şehit haberlerinin gelmemesi dileğinde bulundu. Gebze Gazetesi Kurucusu ve Devri Alem Belgesel programı yapımcısı İsmail Kahraman ise konuşmasında vefanın önemine değinerek, “ Bu akşam önemli. Vefa akşamı. Vefa tek cümle unutulmamaktır. Aziz şehitlerimizi anıyoruz. Aziz şehitlerimizin şahsında Mehmetçiklerimizi, terörle mücadeleye kurban verdiklerimizi hatırlıyoruz. Onları hayırla, minnetle şükranla yad ediyoruz. Şehit olmak ebediyen Allah’ın rahmetine kavuşmaktır. Ama geride her gün şehit olan geride kalan aileler vardır. Tekrar Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun.”dedi
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.