Dualarla topbaşı!

Spor 06.08.2019 - 13:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dualarla topbaşı!

HİDROPAKS TAYFUNSPOR KURBAN KESEREK SEZONU AÇTI

Gerçekleştirdiği flaş transfer ile yeni sezonda zirvenin önemli adaylarından biri olacağının mesajını veren Süper Amatör Lig ekibimiz Hidropaks Gebze Tayfunspor, sezonu dualarla açtı. Antrenman öncesinde kurban keserek kan akıtan bordo beyazlı kulüp, yeni sezonun sakatlıklardan uzak geçmesi adına dua ederek “bismillah” dedi. YÖNETİMDEN YAKIN TAKİP Metin Oktay Stadı’nda gerçekleşen sezon açılışına Hidropaks Gebze Tayfunspor Başkanı Cengiz İdacı, Asbaşkan Maruf Işıkdağ ve Sportif Direktör Serdar Bulun katıldı. Teknik Direktör Fatih Yıldız yönetiminde yeni sezonun ilk çalışmasını saat 20.00’da gerçekleştiren bordo beyazlılar, sezonun ilk antrenmanını 17 kişiden oluşan futbol kadrosuyla yaptı. Tayfunspor’da izinli olan yeni transfer Mertcan Şenyer ve burnundan ameliyat olan Murat Sayıcı ilk çalışmada yer almadılar. YILDIZ: MAHCUP ETMEMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ Topbaşı Hidropaks Tayfunspor’un başarılı teknik adamı Fatih Yıldız, yeni sezon öncesinde yaptığı değerlendirmede, iyi bir takım kurduklarına inandığını ve kısa sürede oluşturacakları takım bütünlüğü ile hedefe ilerlemek istediklerini söyledi. Yıldız, “Transfer sürecinde işimizi kolaylaştıran ve bize sonsuz destek veren yönetimimize teşekkür ediyorum. Bizlere inandılar ve güvendiler. Kendilerini mahcup etmemek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.     Hidropaks Gebze Tayfunspor’da sezonun ilk çalışmasına 17 futbolcu katıldı.     Düz koşu ile başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından egzersiz hareketleriyle son buldu     Sakatlık, kaza ve beladan uzak kalınması adına kurban kesilirken, futbolcular akıtılan kanları alınlarına ve kramponlarına sürdüler.     İlk antrenman hafif tempoda geçerken, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaparak topla ilk çalışmasını yaptılar.     Asbaşkan Maruf Işıkdağ ve Sportif Direktör Serdar Bulun, antrenmanı yakından takip ederek, saha kenarında sıkça istişare yaptıkları gözlendi.     Açma-germe ve egzersiz hareketlerini takım kaptanı Sezer Çiçek yaptırdı.
HİDROPAKS TAYFUNSPOR KURBAN KESEREK SEZONU AÇTI

Gerçekleştirdiği flaş transfer ile yeni sezonda zirvenin önemli adaylarından biri olacağının mesajını veren Süper Amatör Lig ekibimiz Hidropaks Gebze Tayfunspor, sezonu dualarla açtı. Antrenman öncesinde kurban keserek kan akıtan bordo beyazlı kulüp, yeni sezonun sakatlıklardan uzak geçmesi adına dua ederek “bismillah” dedi.

YÖNETİMDEN YAKIN TAKİP

Metin Oktay Stadı’nda gerçekleşen sezon açılışına Hidropaks Gebze Tayfunspor Başkanı Cengiz İdacı, Asbaşkan Maruf Işıkdağ ve Sportif Direktör Serdar Bulun katıldı. Teknik Direktör Fatih Yıldız yönetiminde yeni sezonun ilk çalışmasını saat 20.00’da gerçekleştiren bordo beyazlılar, sezonun ilk antrenmanını 17 kişiden oluşan futbol kadrosuyla yaptı. Tayfunspor’da izinli olan yeni transfer Mertcan Şenyer ve burnundan ameliyat olan Murat Sayıcı ilk çalışmada yer almadılar.

YILDIZ: MAHCUP ETMEMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Topbaşı Hidropaks Tayfunspor’un başarılı teknik adamı Fatih Yıldız, yeni sezon öncesinde yaptığı değerlendirmede, iyi bir takım kurduklarına inandığını ve kısa sürede oluşturacakları takım bütünlüğü ile hedefe ilerlemek istediklerini söyledi. Yıldız, “Transfer sürecinde işimizi kolaylaştıran ve bize sonsuz destek veren yönetimimize teşekkür ediyorum. Bizlere inandılar ve güvendiler. Kendilerini mahcup etmemek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Hidropaks Gebze Tayfunspor’da sezonun ilk çalışmasına 17 futbolcu katıldı.

 

 

Düz koşu ile başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından egzersiz hareketleriyle son buldu

 

 

Sakatlık, kaza ve beladan uzak kalınması adına kurban kesilirken, futbolcular akıtılan kanları alınlarına ve kramponlarına sürdüler.

 

 

İlk antrenman hafif tempoda geçerken, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaparak topla ilk çalışmasını yaptılar.

 

 

Asbaşkan Maruf Işıkdağ ve Sportif Direktör Serdar Bulun, antrenmanı yakından takip ederek, saha kenarında sıkça istişare yaptıkları gözlendi.

 

 

Açma-germe ve egzersiz hareketlerini takım kaptanı Sezer Çiçek yaptırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.