Dünya güzel insanların hatırına dönüyor

Gebze 06.07.2020 - 20:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dünya güzel insanların hatırına dönüyor

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan BELGİN Oil, 50 sokak köpeğine sahip çıkarak bakıcı istihdam etti. 25.500 m2 alan üzerinde 40.000 ton/yıl kapasiteli Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan, en güncel teknoloji ile donatılmış, AB standartlarında, modern tesislerinde üretimini gerçekleştiren BELGİN Oil, uluslararası otoritelerce de tescilli ürünlerini uluslararası pazarda 40’ın üzerinde ülkeye ihraç ediyor. 60 yılı aşan engin deneyimi ve bilgi birikimini, modern AR-GE laboratuvarlarındaki sayısız çalışmaları ile birleştirerek farklı ihtiyaçlara ve özel durumlara yönelik ürün geliştiren BELGİN, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 2014 yılı itibariyle aldığı yerini güçlenerek geliştirmeye devam ediyor. Belgin Oil, ticari başarısının yanı sıra doğa ve hayvan sevgisiyle de listelerde üst sıralarda yer almayı başardı. BELGİN Oil, elliden fazla sokak köpeğine sahip çıkıp, bir de bakıcı istihdam etti. Durumu gören hayvan sever vatandaşlar, “Dünya böyle güzel insanların hatırına dönüyor” yorumları yaptı.  

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan BELGİN Oil, 50 sokak köpeğine sahip çıkarak bakıcı istihdam etti.

25.500 m2 alan üzerinde 40.000 ton/yıl kapasiteli Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan, en güncel teknoloji ile donatılmış, AB standartlarında, modern tesislerinde üretimini gerçekleştiren BELGİN Oil, uluslararası otoritelerce de tescilli ürünlerini uluslararası pazarda 40’ın üzerinde ülkeye ihraç ediyor. 60 yılı aşan engin deneyimi ve bilgi birikimini, modern AR-GE laboratuvarlarındaki sayısız çalışmaları ile birleştirerek farklı ihtiyaçlara ve özel durumlara yönelik ürün geliştiren BELGİN, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 2014 yılı itibariyle aldığı yerini güçlenerek geliştirmeye devam ediyor. Belgin Oil, ticari başarısının yanı sıra doğa ve hayvan sevgisiyle de listelerde üst sıralarda yer almayı başardı. BELGİN Oil, elliden fazla sokak köpeğine sahip çıkıp, bir de bakıcı istihdam etti. Durumu gören hayvan sever vatandaşlar, “Dünya böyle güzel insanların hatırına dönüyor” yorumları yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.