Eğrianbarlılardan şehitler için program!

Çayırova 04.03.2020 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Eğrianbarlılardan şehitler için program!

Kocaeli Giresun Dereli Eğrianbar Köyü Derneği geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladıkları eğlence programını İdlib’teki hain saldırıda şehit olan askerlerimiz nedeniyle iptal edip programı Kuran ve sohbet tilavetine çevirdi. Geçtiğimiz Cumartesi günü dernek gecesi yapmayı planlayan Kocaeli Giresun Dereli Eğrianbar Köyü Derneği Suriye bölgesindeki şehitlerimizden dolayı eğlenceyi iptal edip programı Kuran ve sohbet tilavetine çevirdi. Programa Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Elmas, Kocaeli Karabüklüler Dernek Başkanı Muharrem Köse ve bazı iş adamları ile dernek başkanları katılım sağladı. Dernek Başkanı Kenan Cömert, yaptığı konuşmada “Ülke olarak zor süreçten geçtiğimiz bu günlerde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı askerlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum” dedi.        

Kocaeli Giresun Dereli Eğrianbar Köyü Derneği geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladıkları eğlence programını İdlib’teki hain saldırıda şehit olan askerlerimiz nedeniyle iptal edip programı Kuran ve sohbet tilavetine çevirdi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü dernek gecesi yapmayı planlayan Kocaeli Giresun Dereli Eğrianbar Köyü Derneği Suriye bölgesindeki şehitlerimizden dolayı eğlenceyi iptal edip programı Kuran ve sohbet tilavetine çevirdi. Programa Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Elmas, Kocaeli Karabüklüler Dernek Başkanı Muharrem Köse ve bazı iş adamları ile dernek başkanları katılım sağladı. Dernek Başkanı Kenan Cömert, yaptığı konuşmada “Ülke olarak zor süreçten geçtiğimiz bu günlerde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı askerlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.