Ekmek zammına tepki gösterdi!

Kocaeli 11.12.2015 - 13:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ekmek zammına tepki gösterdi!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ekmeğe yapılan zam sonrasında eleştirilerini sıraladı. Ünlü “Ekmeğe yapılan zam sonrasında Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmeği kurması gerekiyor” açıklamasında bulundu.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Bir çay koy gelelim” projesi kapsamında KEM-DER Başkanı Alpay Hacıoğlu’nu dernek binasında ziyaret etti. Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Dernek Başkanı Hacıoğlu “Dernek olarak kongreye gidiyoruz. Yapılacak olan kongrede yeninden göreve talibimiz” dedi. ŞUBATTA ODA OLUYORUZ Derneği üye bakımından önemli noktada olduğunu belirten Hacıoğlu “Derneğimizde üye sayımız her geçen gün artmaktadır. Üyelerimizle birlikte oda olma yolunda hızla ilerliyoruz. Yapılacak olan kongre sonrasında TBMM’nde temaslarımız olacak. Şubat ayı içerisinde oda olmaya hak kazanacağız” şeklinde konuştu. Haftaya Salı günü il yönetimi, üst kurul delegeleriyle birlikte Ankara gideceklerini belirten MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Ankara temaslarında önce Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin başkanlık edeceğiz grup toplantısına katılacaklarını daha sonra parti genel merkezine gideceklerinin bilgisini verdi. ZAM GERİ ALINMALIDIR Ekmeğe yapılan zammı eleştiren İl Başkanı Ünlü “MHP olarak ülke genelinde yaptığımız araştırmaların neticesinde en pahalı ekmek yiyen il durumundayız. Diğer iller hakkında yapılan araştırma neticesinde 1 TL ve altında satıldığını görmekteyiz. Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Valiliği tarafından bu duruma el konulması gerekiyor. Haksız olan bu zammın geri alınması sağlanmalıdır” dedi. Bugün AK Parti’de bakanı ve milletvekilleri ile belediye başkanlarının bu duruma müsaade etmemeleri gerektiğini belirten İl Başkanı Aydın Ünlü “Seçim vaatlerini vaatlerine getirmektedirler. Kocaeli sahipsiz midir? Bakanın bile zamma gerek yok dediği bir yerde birileri çıkarak biz zam yaparız diyebilecek kadar güçlümüdürler” şeklinde konuştu. HALK EKMEK FABRİKASINI KURSUNLAR Kocaeli’nin sahibi yoktur diyen İl Başkanı Ünlü “MHP olarak ekmek zammına karşıyız. Karşı olmaya devam edeceğiz. Ekmek 1 TL’den satılmaya devam edilmelidir. Asgari ücret yükselmeden ekmeğe zam gelmiştir. Sıkıntı çeken insanlar daha fazla sıkıntı çekecektir. Ekmeğe yapılan başka zamların habercisidir. Büyükşehir Belediyesi tarafından Halk Ekmek Fabrikası kurulsun. Burada çorba dağıtıyorlar. Ekmek de dağıtsınlar görelim” açıklamasında bulundu
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ekmeğe yapılan zam sonrasında eleştirilerini sıraladı. Ünlü “Ekmeğe yapılan zam sonrasında Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmeği kurması gerekiyor” açıklamasında bulundu.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Bir çay koy gelelim” projesi kapsamında KEM-DER Başkanı Alpay Hacıoğlu’nu dernek binasında ziyaret etti. Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Dernek Başkanı Hacıoğlu “Dernek olarak kongreye gidiyoruz. Yapılacak olan kongrede yeninden göreve talibimiz” dedi.

ŞUBATTA ODA OLUYORUZ

Derneği üye bakımından önemli noktada olduğunu belirten Hacıoğlu “Derneğimizde üye sayımız her geçen gün artmaktadır. Üyelerimizle birlikte oda olma yolunda hızla ilerliyoruz. Yapılacak olan kongre sonrasında TBMM’nde temaslarımız olacak. Şubat ayı içerisinde oda olmaya hak kazanacağız” şeklinde konuştu. Haftaya Salı günü il yönetimi, üst kurul delegeleriyle birlikte Ankara gideceklerini belirten MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Ankara temaslarında önce Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin başkanlık edeceğiz grup toplantısına katılacaklarını daha sonra parti genel merkezine gideceklerinin bilgisini verdi.

ZAM GERİ ALINMALIDIR

Ekmeğe yapılan zammı eleştiren İl Başkanı Ünlü “MHP olarak ülke genelinde yaptığımız araştırmaların neticesinde en pahalı ekmek yiyen il durumundayız. Diğer iller hakkında yapılan araştırma neticesinde 1 TL ve altında satıldığını görmekteyiz. Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Valiliği tarafından bu duruma el konulması gerekiyor. Haksız olan bu zammın geri alınması sağlanmalıdır” dedi. Bugün AK Parti’de bakanı ve milletvekilleri ile belediye başkanlarının bu duruma müsaade etmemeleri gerektiğini belirten İl Başkanı Aydın Ünlü “Seçim vaatlerini vaatlerine getirmektedirler. Kocaeli sahipsiz midir? Bakanın bile zamma gerek yok dediği bir yerde birileri çıkarak biz zam yaparız diyebilecek kadar güçlümüdürler” şeklinde konuştu.

HALK EKMEK FABRİKASINI KURSUNLAR

Kocaeli’nin sahibi yoktur diyen İl Başkanı Ünlü “MHP olarak ekmek zammına karşıyız. Karşı olmaya devam edeceğiz. Ekmek 1 TL’den satılmaya devam edilmelidir. Asgari ücret yükselmeden ekmeğe zam gelmiştir. Sıkıntı çeken insanlar daha fazla sıkıntı çekecektir. Ekmeğe yapılan başka zamların habercisidir. Büyükşehir Belediyesi tarafından Halk Ekmek Fabrikası kurulsun. Burada çorba dağıtıyorlar. Ekmek de dağıtsınlar görelim” açıklamasında bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.