‘El birliğiyle Darıca’yı değiştireceğiz’

Darıca 11.01.2019 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘El birliğiyle Darıca’yı değiştireceğiz’

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, gazetemize yaptığı özel açıklama da 31 Mart seçimleriyle alakalı oldukça iddialı konuştu. Törk, “Şu ana kadar yapılan kamuoyu yoklamalarında ödeyiz. Bu kent de değişimi hep beraber gerçekleştireceğiz.”dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, gazetemizi ziyaret etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştiren CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, 31 Mart seçimleriyle alakalı değerlendirmelerde. Sahada yoğun bir ilgi ve sevgi gördüklerini belirten, Darıca’da seçime kazanacaklarını söyledi. Son ana kadar, hiç durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten Törk, ‘Darıcalılar tarafından çok ciddi bir teveccüh var. Şu ana kadar yapılan kamuoyu yoklamalarında öndeyiz. Bu kent de değişimi hep beraber gerçekleştireceğiz. ‘El birliğiyle Darıca’yı değiştireceğiz’ sloganımız Darıca’ya yayılmış durumda. 31 Mart gecesi seçimi kazanacağımıza inanıyorum.”dedi. 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ UNUTMADI Yoğun bir saha programı içerisinde olduklarını ve Darıca’da dokunmadık insan bırakmayacaklarını dile getiren Törk, “Darıca’da değişim ciddi bir ihtiyaç ve biz bunu gerçekleştireceğiz. Ziyaretlerimiz kapsamında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de unutmadık ve demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan Yerel basınımızda aktif görev yapan arkadaşlarımıza başarı dileklerimizi iletiyoruz. Yaz kış demeden, mesai mefhumu gözetmeden toplumun bilgilenmesi için görev yapan gazetecilerimizin bu anlamlı gününü kutluyoruz.”dedi. 1 Nisan sabahı Darıca’nın baharla beraber yeni bir döneme gireceğini vurgulayan Törk, kentte ki tüm unsurlardan destek istedi.  DARICA’YA CHP BAYRAĞINI DİKECEĞİZ CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, “İnşallah daha güzel daha büyük haberlere imza atarsınız. Kurum olarak büyük işler yaparsınız. Şu anda yaşanan ekonomik sıkıntıların sizlere de olumsuz etki yaptığını biliyorum. Bu süreci en hasarsız şekilde atlatmanızı temenni ediyorum. “dedi. Yerel seçim çalışmalarına yönelik süreci de değerlendiren Törk, “ İlçe halkından şahsıma olan teveccühten memnunum. Bu güven ve teveccüh beni hırslandırıyor. 21 Mart 2019 akşamında Darıca Belediyesi’ne CHP Bayrağını dikeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.”dedi. HABER: ÖMÜR KAVRAN
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, gazetemize yaptığı özel açıklama da 31 Mart seçimleriyle alakalı oldukça iddialı konuştu. Törk, “Şu ana kadar yapılan kamuoyu yoklamalarında ödeyiz. Bu kent de değişimi hep beraber gerçekleştireceğiz.”dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, gazetemizi ziyaret etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştiren CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, 31 Mart seçimleriyle alakalı değerlendirmelerde. Sahada yoğun bir ilgi ve sevgi gördüklerini belirten, Darıca’da seçime kazanacaklarını söyledi. Son ana kadar, hiç durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten Törk, ‘Darıcalılar tarafından çok ciddi bir teveccüh var. Şu ana kadar yapılan kamuoyu yoklamalarında öndeyiz. Bu kent de değişimi hep beraber gerçekleştireceğiz. ‘El birliğiyle Darıca’yı değiştireceğiz’ sloganımız Darıca’ya yayılmış durumda. 31 Mart gecesi seçimi kazanacağımıza inanıyorum.”dedi.

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ UNUTMADI

Yoğun bir saha programı içerisinde olduklarını ve Darıca’da dokunmadık insan bırakmayacaklarını dile getiren Törk, “Darıca’da değişim ciddi bir ihtiyaç ve biz bunu gerçekleştireceğiz. Ziyaretlerimiz kapsamında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de unutmadık ve demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan Yerel basınımızda aktif görev yapan arkadaşlarımıza başarı dileklerimizi iletiyoruz. Yaz kış demeden, mesai mefhumu gözetmeden toplumun bilgilenmesi için görev yapan gazetecilerimizin bu anlamlı gününü kutluyoruz.”dedi. 1 Nisan sabahı Darıca’nın baharla beraber yeni bir döneme gireceğini vurgulayan Törk, kentte ki tüm unsurlardan destek istedi. 

DARICA’YA CHP BAYRAĞINI DİKECEĞİZ

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, “İnşallah daha güzel daha büyük haberlere imza atarsınız. Kurum olarak büyük işler yaparsınız. Şu anda yaşanan ekonomik sıkıntıların sizlere de olumsuz etki yaptığını biliyorum. Bu süreci en hasarsız şekilde atlatmanızı temenni ediyorum. “dedi. Yerel seçim çalışmalarına yönelik süreci de değerlendiren Törk, “ İlçe halkından şahsıma olan teveccühten memnunum. Bu güven ve teveccüh beni hırslandırıyor. 21 Mart 2019 akşamında Darıca Belediyesi’ne CHP Bayrağını dikeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.”dedi.

HABER: ÖMÜR KAVRAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.