El ele Bolu’ya

Spor 28.04.2016 - 09:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

El ele Bolu’ya

El ele Bolu’ya

Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek olan U 19 şampiyonu 4takım kura çekimi öncesinde anlaştı. Çayırovaspor ve Beylikbağı Bolu’yu, Kocaelispor ve Çenesuyu’yu Tekirdağ’ı tercih etti. Maçlar 5-8 Mayıs tarihleri arasında oynanacak. ÇAYIROVA'YI ÜNAL TEMSİL ETTİ Kocaeli Amatör Spor Kulüp Federasyonu Eğitim Salonu’nda gerçekleşecek kura çekimi için KASKF Başkanı Murat Aydın, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Tertip Komitesi üyeleri Cengiz Dinar, İbrahim Yılmaz, Kocaelispor adına İsmail Kolaylı ve İbrahim Yılmaz, Beylibağıspor adına yönetici Yasin Oruç, Çenesuyu Plajyoluspor adına yönetici Bünyamin Akman, Erhan Taşkın ve antrenör Mehmet Doğan, Çayırovaspor adına Kulüp Müdürü Ahmet Ünal bir araya geldi. Kura çekimi öncesinde KASKF Başkanı Murat Aydın ve Futbol İl temsilcisi Mithat Ağa kura çekimi hakkında bilgi verip kulüplere başarılar diledi. TEKİRDAĞ VE BOLU Kura çekimi öncesinde kulüp temsilcileri anlaştı. Buna göre Çayırovaspor ve Beylikbağıspor Bolu’da, Kocaelispor ve Çenesuyu Plajyolu da Tekirdağ’da rakipleriyle mücadele edecek. Maçlar 5-8 Mayıs tarihleri arasında oynanacak.
El ele Bolu’ya

Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek olan U 19 şampiyonu 4takım kura çekimi öncesinde anlaştı. Çayırovaspor ve Beylikbağı Bolu’yu, Kocaelispor ve Çenesuyu’yu Tekirdağ’ı tercih etti. Maçlar 5-8 Mayıs tarihleri arasında oynanacak.

ÇAYIROVA'YI ÜNAL TEMSİL ETTİ

Kocaeli Amatör Spor Kulüp Federasyonu Eğitim Salonu’nda gerçekleşecek kura çekimi için KASKF Başkanı Murat Aydın, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Tertip Komitesi üyeleri Cengiz Dinar, İbrahim Yılmaz, Kocaelispor adına İsmail Kolaylı ve İbrahim Yılmaz, Beylibağıspor adına yönetici Yasin Oruç, Çenesuyu Plajyoluspor adına yönetici Bünyamin Akman, Erhan Taşkın ve antrenör Mehmet Doğan, Çayırovaspor adına Kulüp Müdürü Ahmet Ünal bir araya geldi. Kura çekimi öncesinde KASKF Başkanı Murat Aydın ve Futbol İl temsilcisi Mithat Ağa kura çekimi hakkında bilgi verip kulüplere başarılar diledi.

TEKİRDAĞ VE BOLU

Kura çekimi öncesinde kulüp temsilcileri anlaştı. Buna göre Çayırovaspor ve Beylikbağıspor Bolu’da, Kocaelispor ve Çenesuyu Plajyolu da Tekirdağ’da rakipleriyle mücadele edecek. Maçlar 5-8 Mayıs tarihleri arasında oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.