Elalemin derdi Çayırovaspor'u germedi 2-0

Spor 19.12.2015 - 19:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Elalemin derdi Çayırovaspor'u germedi 2-0

Play off'a çıkma ümidini korumak için Kuştepe Stadı'nda Çayırovaspor karşısına çıkan Çınarlıspor ne amacına ulaşabildi ne de Derince'de 1-0'lık mağlubiyetin rövanşını alabildi. Rakibinin bulunduğu kritik duruma hiç aldırmayan Çayırovaspor yine gol yemediği bir maçta galibiyet serisine bir yenisini ekledi.

Çayırovaspor deplasmanından duan yada puanlar almak için sahaya çıkan Çınarlıspor karşılaşmanın ilk dakikalarında yeşil siyahlı ekip üstünde baskı kurmaya çalıştı. Ancak bu baskılı oyuna hemen cevap veren Çayırovaspor karşılaşmanın 12.dakikasında Tayfun ile bulduğu gol ile rakibinin direncini aşağıya çekti. İlk yarının kalan dakikaları içinde Çınarlıspor beraberlik için yüklenmek isterken Çayırovaspor özellikle kontrataklarla sayısız pozisyon üretti. Muammer, Güney, İdris, Oğuzhan, Ekrem hatta Kutay ile gol pozisyonu bulan Çayırovaspor'un bir topu direkte patladı. Karşılaşmanın yine ilk yarısında iki takım oyuncuları arasında bir gerginlik yaşansada özellikle Kaleci Engin, Kutay ve Fatih Karagülle'nin tecrübesi ile iki takım oyuncuları sakinleşti. İDRİS ATMIŞ KADAR OLDU Karşılaşmanın ikinci yarısına Çayırovaspor farkı artırmak ve skorda rahatlamak, Çınarlıspor ise puana ulaşmak adına gol için sahaya çıktı. Karşılamanın ikinci yarısının henüz 5. karşılaşmanın 50.dakikasında Çınarlıspor takım kaptanı kalecisine yüksek bir top attı. Takımın skorer oyuncusu İdris bu geri pası takip ederek topla buluşamasa da kalecinin kontrolünü bozunca Çayırovaspor'un 2.golü geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çayırovaspor puan kaybı yaşamadığı bir haftayı daha tamamlamış oldu.
Play off'a çıkma ümidini korumak için Kuştepe Stadı'nda Çayırovaspor karşısına çıkan Çınarlıspor ne amacına ulaşabildi ne de Derince'de 1-0'lık mağlubiyetin rövanşını alabildi. Rakibinin bulunduğu kritik duruma hiç aldırmayan Çayırovaspor yine gol yemediği bir maçta galibiyet serisine bir yenisini ekledi.

Çayırovaspor deplasmanından duan yada puanlar almak için sahaya çıkan Çınarlıspor karşılaşmanın ilk dakikalarında yeşil siyahlı ekip üstünde baskı kurmaya çalıştı. Ancak bu baskılı oyuna hemen cevap veren Çayırovaspor karşılaşmanın 12.dakikasında Tayfun ile bulduğu gol ile rakibinin direncini aşağıya çekti. İlk yarının kalan dakikaları içinde Çınarlıspor beraberlik için yüklenmek isterken Çayırovaspor özellikle kontrataklarla sayısız pozisyon üretti. Muammer, Güney, İdris, Oğuzhan, Ekrem hatta Kutay ile gol pozisyonu bulan Çayırovaspor'un bir topu direkte patladı. Karşılaşmanın yine ilk yarısında iki takım oyuncuları arasında bir gerginlik yaşansada özellikle Kaleci Engin, Kutay ve Fatih Karagülle'nin tecrübesi ile iki takım oyuncuları sakinleşti.

İDRİS ATMIŞ KADAR OLDU

Karşılaşmanın ikinci yarısına Çayırovaspor farkı artırmak ve skorda rahatlamak, Çınarlıspor ise puana ulaşmak adına gol için sahaya çıktı. Karşılamanın ikinci yarısının henüz 5. karşılaşmanın 50.dakikasında Çınarlıspor takım kaptanı kalecisine yüksek bir top attı. Takımın skorer oyuncusu İdris bu geri pası takip ederek topla buluşamasa da kalecinin kontrolünü bozunca Çayırovaspor'un 2.golü geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çayırovaspor puan kaybı yaşamadığı bir haftayı daha tamamlamış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.