Eleser: Evlatlarım gerekeni yapacaktır

Spor 28.04.2017 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Eleser: Evlatlarım gerekeni yapacaktır

Tekirdağ’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda bölgemizi temsil edecek olan Çayırovaspor U-19 takımında Teknik Sorumlu Selçuk Eleser önemli açıklamalarda bulundu. Kocaeli’ni ve Çayırova’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Eleser, oyuncularına güvendiğini belirtti. ‘’KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN’’ Selçuk Eleser yaptığı açıklamada, ‘’Çayırovaspor alt yapısı olarak tamamen tüketime dayalı bir sektör haline gelen futbola yeni yetenekler kazandırmak amacındayız. Bizim için başarı kupalar ya da atılan goller değil. Tabi ki bu eğitim sürecinde futbolun doğruları, karakterli oyun, dayanışma ve takım olmanın bir neticesi olarak bu sonuçları alıyoruz. Bu doğal bir şey. Kocaeli’ni ve Çayırova’yı en iyi şekilde Tekirdağ’da temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. ‘’7-8 OYUNCUMUZU A TAKIMA GÖNDERECEĞİZ’’ Gelecek sezon A takımda 7-8 oyuncunun yer alacağını belirten Eleser, ‘’Türkiye Şampiyonası’nda sonuna kadar gitmek için elimizden gelen ne varsa yapacağız. İmkansız denen şeyi imkanlı hale getiren evlatlarım gerekeni yapacaktır, onlara güvenim tam. Geçen sene 2 oyuncumuz A takım seviyesinde liglerde görev alabilmişti. Bu sene ise 7-8 oyuncumuzu bu liglerde göreceğiz inşallah. Çayırova’nın çocukları Çayırova A takımında olacaktır’’dedi.

Tekirdağ’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda bölgemizi temsil edecek olan Çayırovaspor U-19 takımında Teknik Sorumlu Selçuk Eleser önemli açıklamalarda bulundu. Kocaeli’ni ve Çayırova’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Eleser, oyuncularına güvendiğini belirtti.

‘’KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN’’

Selçuk Eleser yaptığı açıklamada, ‘’Çayırovaspor alt yapısı olarak tamamen tüketime dayalı bir sektör haline gelen futbola yeni yetenekler kazandırmak amacındayız. Bizim için başarı kupalar ya da atılan goller değil. Tabi ki bu eğitim sürecinde futbolun doğruları, karakterli oyun, dayanışma ve takım olmanın bir neticesi olarak bu sonuçları alıyoruz. Bu doğal bir şey. Kocaeli’ni ve Çayırova’yı en iyi şekilde Tekirdağ’da temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

‘’7-8 OYUNCUMUZU A TAKIMA GÖNDERECEĞİZ’’

Gelecek sezon A takımda 7-8 oyuncunun yer alacağını belirten Eleser, ‘’Türkiye Şampiyonası’nda sonuna kadar gitmek için elimizden gelen ne varsa yapacağız. İmkansız denen şeyi imkanlı hale getiren evlatlarım gerekeni yapacaktır, onlara güvenim tam. Geçen sene 2 oyuncumuz A takım seviyesinde liglerde görev alabilmişti. Bu sene ise 7-8 oyuncumuzu bu liglerde göreceğiz inşallah. Çayırova’nın çocukları Çayırova A takımında olacaktır’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.