‘’Elimizde sihirli değnek yok!’’

Spor 08.12.2016 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Elimizde sihirli değnek yok!’’

Gebzespor’un başarılı Teknik Direktörü Erol Çağlın, ‘’Elimizde sihirli değnek yok’’ dese de Gebzespor’un gözle görülür farklı oyunu ve elde ettiği galibiyetlerde başrol oynadı. Gebzespor’u sistem takımı haline getiren Çağlın, tedbiri elden bırakmayarak B.Vitraspor maçını işaret etti.

Gebzespor Teknik Direktörü Erol Çağlın, B.Vitraspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Son haftalarda alınan galibiyetlerin tesadüf olmadığının altını çizen Çağlın, oyuncu gruplarının hem kaliteli hem de karakterli isimlerden oluştuğunu belirterek, mental toplantılarla ayağa kalktıklarını söyledi. Her bir oyuncusunun performansını oldukça yukarıya taşıdığını belirten Çağlın, mütevazi bir açıklama yaparak, ‘’Bizim elimizde sihirli değnek yok. Futbolcularımız kendi kalitelerini sahaya yansıttıklarında galibiyetler gelmeye başladı. Devre arasına kadar tedbiri elden bırakmayacağız’’dedi. ’’GEBZESPOR ARTIK BİR SİSTEM TAKIMIDIR’’ Son 1 aylık süreçte istatistiksel veri olarak bir çok ilke imza atan Erol Çağlınlı Gebzespor’un göze hoş gelen futbolu ile ilgili konuşan Çağlın, ‘’Gebzespor artık bir sistem takımıdır. Kısa sürede bu sistemi oturtmak elbette kolay olmadı. Doğru ve adaletli olduğumuz sürece başarıların devamı gelecektir. Şu an tek bir hedefimiz var; Bozüyük Vitraspor maçı. Bu karşılaşma dışında bir düşünmek istemiyoruz’’dedi.
Gebzespor’un başarılı Teknik Direktörü Erol Çağlın, ‘’Elimizde sihirli değnek yok’’ dese de Gebzespor’un gözle görülür farklı oyunu ve elde ettiği galibiyetlerde başrol oynadı. Gebzespor’u sistem takımı haline getiren Çağlın, tedbiri elden bırakmayarak B.Vitraspor maçını işaret etti.

Gebzespor Teknik Direktörü Erol Çağlın, B.Vitraspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Son haftalarda alınan galibiyetlerin tesadüf olmadığının altını çizen Çağlın, oyuncu gruplarının hem kaliteli hem de karakterli isimlerden oluştuğunu belirterek, mental toplantılarla ayağa kalktıklarını söyledi. Her bir oyuncusunun performansını oldukça yukarıya taşıdığını belirten Çağlın, mütevazi bir açıklama yaparak, ‘’Bizim elimizde sihirli değnek yok. Futbolcularımız kendi kalitelerini sahaya yansıttıklarında galibiyetler gelmeye başladı. Devre arasına kadar tedbiri elden bırakmayacağız’’dedi.

’’GEBZESPOR ARTIK BİR SİSTEM TAKIMIDIR’’

Son 1 aylık süreçte istatistiksel veri olarak bir çok ilke imza atan Erol Çağlınlı Gebzespor’un göze hoş gelen futbolu ile ilgili konuşan Çağlın, ‘’Gebzespor artık bir sistem takımıdır. Kısa sürede bu sistemi oturtmak elbette kolay olmadı. Doğru ve adaletli olduğumuz sürece başarıların devamı gelecektir. Şu an tek bir hedefimiz var; Bozüyük Vitraspor maçı. Bu karşılaşma dışında bir düşünmek istemiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.