Elmas ailesinin mutlu günü

Darıca 26.11.2018 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Elmas ailesinin mutlu günü

DARICA’NIN TANINAN İŞADAMI MEHMET ELMAS KIZINI EVLENDİRDİ

Bölgemizin tanınan ve sevilen işadamlarından, Kocaeli Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas, kızını evlendirdi. Fatma&Ahmet çiftinin Darıca Vaha Park Düğün Salonu’nda görkemli düğün törenine siyasiler adeta akın etti. Güzel kızı Fatma’nın, Bekli ailesinin oğulları Ahmet ile hayatını birleştirdiği günde güzel bir misafirperverlik örneği gösteren Mehmet Elmas, tüm davetlileri kapıda karşıladı. Elmas ve Bekli ailelerini birbirlerine dünür yapan görkemli düğün töreninde adeta siyasiler geçidi yaşandı. SİYASİLER BU DÜĞÜNDE BULUŞTU Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Yandık, Ak Parti önceki dönem il yöneticisi Metin Gökçem, Bahçeşehir eski Belediye Başkan Yardımcısı Galip Tiryaki, Türk Eğitim-Sen Kocaeli Şube Müdürü Mete Domaç, Gebze belediyesi meclis üyeleri, Giresun il, ilçe ve köy dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları, basın mensupları, çok sayıda siyasi ve işadamının yanı sıra, Elmas ve Betli ailelerinin eş-dost ve yakınları ve akrabaları katıldı. MEHMET ELMAS TEŞEKKÜR ETTİ Birbirlerine çok yakıştığı gözlenen Fatma&Ahmet çiftinin nikah törenini Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak kıydı. Çiçeği burnunda çiftlere bol bol nasihatlarda bulunan Başkan Karabacak, Elmas ve Betli ailelerini tebrik ederek genç çiftlere mutluluklar diledi. Kızının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşayan işadamı Mehmet Elmas Vaha Park Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün töreni sonrasında yaptığı açıklamada, ‘’Bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm protokol üyelerimize, eş, dost ve akrabalarımıza tek tek teşekkür ediyoruz’’dedi.          
DARICA’NIN TANINAN İŞADAMI MEHMET ELMAS KIZINI EVLENDİRDİ

Bölgemizin tanınan ve sevilen işadamlarından, Kocaeli Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas, kızını evlendirdi. Fatma&Ahmet çiftinin Darıca Vaha Park Düğün Salonu’nda görkemli düğün törenine siyasiler adeta akın etti.

Güzel kızı Fatma’nın, Bekli ailesinin oğulları Ahmet ile hayatını birleştirdiği günde güzel bir misafirperverlik örneği gösteren Mehmet Elmas, tüm davetlileri kapıda karşıladı. Elmas ve Bekli ailelerini birbirlerine dünür yapan görkemli düğün töreninde adeta siyasiler geçidi yaşandı.

SİYASİLER BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Yandık, Ak Parti önceki dönem il yöneticisi Metin Gökçem, Bahçeşehir eski Belediye Başkan Yardımcısı Galip Tiryaki, Türk Eğitim-Sen Kocaeli Şube Müdürü Mete Domaç, Gebze belediyesi meclis üyeleri, Giresun il, ilçe ve köy dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları, basın mensupları, çok sayıda siyasi ve işadamının yanı sıra, Elmas ve Betli ailelerinin eş-dost ve yakınları ve akrabaları katıldı.

MEHMET ELMAS TEŞEKKÜR ETTİ

Birbirlerine çok yakıştığı gözlenen Fatma&Ahmet çiftinin nikah törenini Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak kıydı. Çiçeği burnunda çiftlere bol bol nasihatlarda bulunan Başkan Karabacak, Elmas ve Betli ailelerini tebrik ederek genç çiftlere mutluluklar diledi. Kızının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşayan işadamı Mehmet Elmas Vaha Park Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün töreni sonrasında yaptığı açıklamada, ‘’Bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm protokol üyelerimize, eş, dost ve akrabalarımıza tek tek teşekkür ediyoruz’’dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.