Emniyet müdürleri tutuklandı

Kocaeli 16.08.2016 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Emniyet müdürleri tutuklandı

FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevkedilen emniyet amirleri ve şube müdürleri 12'si tutuklandı 6'sı ise serbest bırakıldı

FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli amir ve müdürlere yönelik düzenlenen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevkedilen emniyet amirleri ,şube müdürleri ve polis memurlarından 12'si tutuklanırken 4'ü adli kontrol ve yurt dışına çıkma yasağı şartı olmak toplamda 6 kişi çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.  ALİ ŞAHİNLİ TUTUKLU, GÜNER YILMAZ SERBEST Emniyet müfettişi  Ali Şahinli, Emniyet Müdürleri Ahmet Şahin, Fatih Dursun Karaca, Fatih Kolay, Hakan Yağmur, Mehmet Şahan,  Selahattin Gülseren, Zafer Karaman, Zeynettin Sağlam, Yunus Usluer ve Polis memuru  Mustafa Yılmaz ile Resul Delice tutuklandı.  4 kişi hakkında adli kontrol ile serbestlik kararı verilirken, 2 kişi mahkemede serbest kaldı Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Cabir Yeşiltaş, emniyet amirleri Murat Çakır, Mustafa Şen adli kontrolle serbest bırakılırken, Emniyet Amirleri Ahmet Dağ, Fatih Fidan mahkemece serbest bırakıldı.
FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevkedilen emniyet amirleri ve şube müdürleri 12'si tutuklandı 6'sı ise serbest bırakıldı

FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli amir ve müdürlere yönelik düzenlenen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevkedilen emniyet amirleri ,şube müdürleri ve polis memurlarından 12'si tutuklanırken 4'ü adli kontrol ve yurt dışına çıkma yasağı şartı olmak toplamda 6 kişi çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı. 

ALİ ŞAHİNLİ TUTUKLU, GÜNER YILMAZ SERBEST
Emniyet müfettişi  Ali Şahinli, Emniyet Müdürleri Ahmet Şahin, Fatih Dursun Karaca, Fatih Kolay, Hakan Yağmur, Mehmet Şahan,  Selahattin Gülseren, Zafer Karaman, Zeynettin Sağlam, Yunus Usluer ve Polis memuru  Mustafa Yılmaz ile Resul Delice tutuklandı.  4 kişi hakkında adli kontrol ile serbestlik kararı verilirken, 2 kişi mahkemede serbest kaldı Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Cabir Yeşiltaş, emniyet amirleri Murat Çakır, Mustafa Şen adli kontrolle serbest bırakılırken, Emniyet Amirleri Ahmet Dağ, Fatih Fidan mahkemece serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.