En Geç Mart Ayı Açılacak

Gebze 15.12.2018 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

En Geç Mart Ayı Açılacak

Sabırsızlıkla beklenen Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı hatlarını birbirine bağlayan Marmaray B1 tren hattının ne zaman açılacağı açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği banliyö tren hattının açılışı İstanbulluları sevindirdi. Yıllardır hasretle beklenen Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı hatlarıyla ilgili sevindirici haber geldi. NE ZAMAN AÇILIYOR? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı hatlarını birleştiren Marmaray B1 hattı, eski adıyla eski banliyo trenleri önümüzdeki 100 gün içerisinde açılıyor. İkinci 100 günlük plan içinde açılması planlanan hattın en geç Mart ayı içerisinde açılması bekleniyor. EN GEÇ MART AYI Birinci 100 günlük planın başarıyla tamamlandığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, B1 Halkalı- Gebze hattının da ikinci 100 günlük plan çerçevesinde açılacağının müjdesini verdi. B1 HATTI NEREDEN GEÇİYOR? Avrupa yakasında Halkalı ile Kazlıçeşme arasında, Anadolu yakasında ise Ayrılık Çeşmesi ile Gebze arasında çalışmalarına devam eden hattın 1. etabı, Kazlıçeşme ile Ayrılıkçeşmesi arasında boğaz geçiş tüneli ile birlikte açılmıştı.  
Sabırsızlıkla beklenen Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı hatlarını birbirine bağlayan Marmaray B1 tren hattının ne zaman açılacağı açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği banliyö tren hattının açılışı İstanbulluları sevindirdi. Yıllardır hasretle beklenen Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı hatlarıyla ilgili sevindirici haber geldi.

NE ZAMAN AÇILIYOR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı hatlarını birleştiren Marmaray B1 hattı, eski adıyla eski banliyo trenleri önümüzdeki 100 gün içerisinde açılıyor. İkinci 100 günlük plan içinde açılması planlanan hattın en geç Mart ayı içerisinde açılması bekleniyor.

EN GEÇ MART AYI

Birinci 100 günlük planın başarıyla tamamlandığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, B1 Halkalı- Gebze hattının da ikinci 100 günlük plan çerçevesinde açılacağının müjdesini verdi.

B1 HATTI NEREDEN GEÇİYOR?

Avrupa yakasında Halkalı ile Kazlıçeşme arasında, Anadolu yakasında ise Ayrılık Çeşmesi ile Gebze arasında çalışmalarına devam eden hattın 1. etabı, Kazlıçeşme ile Ayrılıkçeşmesi arasında boğaz geçiş tüneli ile birlikte açılmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.