Enerjinin geleceği belirleniyor

07.07.2017 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Enerjinin geleceği belirleniyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'da gerçekleştirilecek 22. Dünya Petrol Kongresi'ne ilişkin, "Enerjinin geleceği bir kez daha İstanbul'da belirleniyor. Türkiye sağladığı güven ve istikrarıyla enerjide anahtar rol oynamaya devam ediyor" dedi. Albayrak, Twitter hesabından, 9-13 Temmuz tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak 22. Dünya Petrol Kongresi'ne ilişkin tanıtım filmini paylaştı. Kongreye, 100'ün üzerinde ülke ve yaklaşık bin 500 şirketten temsilciler, 50'ye yakın bakan, petrol ve doğalgaz sektöründe faaliyet gösteren pek çok şirketin genel müdür ve yönetim kurulu başkanlarıyla 5 binden fazla ilgilinin katılması bekleniyor. YERLİ ÜRETİM MEYVESİNİ VERDİ Bakan Berat Albayrak Twitter'dan şu açıklamayı yaptı: "3 Temmuz günü hem günlük hem de anlık elektrik tüketiminde rekor kırdık. Çifte rekor tüketimi kısıtsız, kesintisiz karşıladık. Hamdolsun, 'yerli ve yenilenebilire dayalı üretim' ile 'elektrik iletim-dağıtım altyapıları yenileme' hamlelerimiz meyvesini vermiş oldu. Milli Enerji Politikası ile milletimize enerjiyi en ucuz,en modern ve en kaliteli şekilde sağlama hedefini ortaya koymuştuk. İnşallah milletimizin refah ve konforunu artırırken, ülke ekonomimizi büyütmeye katkı sağlayacağız."

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'da gerçekleştirilecek 22. Dünya Petrol Kongresi'ne ilişkin, "nin geleceği bir kez daha İstanbul'da belirleniyor. Türkiye sağladığı güven ve istikrarıyla enerjide anahtar rol oynamaya devam ediyor" dedi. Albayrak, Twitter hesabından, 9-13 Temmuz tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak 22. Dünya Petrol Kongresi'ne ilişkin tanıtım filmini paylaştı. Kongreye, 100'ün üzerinde ülke ve yaklaşık bin 500 şirketten temsilciler, 50'ye yakın bakan, petrol ve doğalgaz sektöründe faaliyet gösteren pek çok şirketin genel müdür ve yönetim kurulu başkanlarıyla 5 binden fazla ilgilinin katılması bekleniyor.

YERLİ ÜRETİM MEYVESİNİ VERDİ
Bakan Berat Albayrak Twitter'dan şu açıklamayı yaptı: "3 Temmuz günü hem günlük hem de anlık elektrik tüketiminde rekor kırdık. Çifte rekor tüketimi kısıtsız, kesintisiz karşıladık. Hamdolsun, 'yerli ve yenilenebilire dayalı üretim' ile 'elektrik iletim-dağıtım altyapıları yenileme' hamlelerimiz meyvesini vermiş oldu. Milli Enerji Politikası ile milletimize enerjiyi en ucuz,en modern ve en kaliteli şekilde sağlama hedefini ortaya koymuştuk. İnşallah milletimizin refah ve konforunu artırırken, ülke ekonomimizi büyütmeye katkı sağlayacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.