Engelli Alanına Çöp Konteynırı Koydular

Darıca 29.11.2017 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Engelli Alanına Çöp Konteynırı Koydular

Darıcalı vatandaşlar engelli park alanına konulan çöp konteynırlarının kaldırılmasını istedi.

Darıcalı vatandaşlar  engelli park alanına konulan  çöp konteynırlarının kaldırılmasını istedi. Darıca Bağlarbaşı Mahallesi, Ali Arıcan Caddesi üzerinde bulunan engelli park alanına  çöp konteynırları konuldu. Bir süredir konulduğu yerde bulunan konteynırlar engelli araçlarının park edilmesine engel oluyor. Engelli vatandaşlar bu iki konteynırında kaldırılmasını isteyerek, "Mahallemizde bulunan engelli park alanına çöp konteynırı konuldu. Buraya araçlarını park etmek isteyen  biz sürücüler park edemiyoruz. Yetkililerden çöp konteynırlarının uygun bir yere taşımasını istiyoruz. " diye belirttiler.      
Darıcalı vatandaşlar engelli park alanına konulan çöp konteynırlarının kaldırılmasını istedi.

Darıcalı vatandaşlar  engelli park alanına konulan  çöp konteynırlarının kaldırılmasını istedi.

Darıca Bağlarbaşı Mahallesi, Ali Arıcan Caddesi üzerinde bulunan engelli park alanına  çöp konteynırları konuldu. Bir süredir konulduğu yerde bulunan konteynırlar engelli araçlarının park edilmesine engel oluyor. Engelli vatandaşlar bu iki konteynırında kaldırılmasını isteyerek, "Mahallemizde bulunan engelli park alanına çöp konteynırı konuldu. Buraya araçlarını park etmek isteyen  biz sürücüler park edemiyoruz. Yetkililerden çöp konteynırlarının uygun bir yere taşımasını istiyoruz. " diye belirttiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.