Engelli annelerine müjde

Gebze 31.01.2016 - 08:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Engelli annelerine müjde

Gebze Ticaret Odası Başkanı nail Çiler ilçe menfaatleri adına her türlü projenin içinde olacaklarını ve bu projelerin hayata geçmesi adına oluşturulacak lobinin de başrolünde yer alacaklarını ifade etti.

Byaz Ay Derneği Kocaeli/Çayırova Şube Başkanı Furkan Upğur Eşitti’nin yazdığı Karmaşa isimli kitabın imza töreninde konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, “Engelli annelerinin bu hayatta tatil yapma, eğlenme, kendileri için sosyal bir zaman ayırma lüksleri yok. Hergün engelli çocuklarına bakmakla zamanlarını geçiriyorlar. İlaçlarını veriyorlar, yemeklerini veriyorlar onları gezdiriyorlar. Ama kendileri için zaman ayıramıyorlar. İşte engelli annelerinin de belirli dönemlerde kendilerine zaman ayırmalarını sağlayacak ve eğlenrek dinlerek sosyal bir zaman geçirmeleri için bir projeyi hayata geçirmek istiyoruz.”dedi., NÜFUS AVANTAJININ ALTINI ÇİZDİ Çiler Gebze, Dilovası, Darıca ve Çayırova’nın toplam nüfuslarının 750 Bine doğru yol aldığını bu rakama ulaşıldığında büyükşehirli il olma hakkını elde edeceğinin altını çizdi. Gebzeli işadamları ve sanayicilleride uyaran Çiler, “Bakan, vekil tanıdıklarınıza kişisel taleplerde bulunmayın. Yaşadığımız bölge adına toplumsal isteklerde bulunun. Gebze için üniversite için nasıl bir lobi yaptıysak aynı şekilde bundan sonraki taleplerimiz içinde bu lobiyi hayata geçiririz. Ulaşım sorunumuz bittiği an Gebze bölgenin en stratejik noktası haline gelecektir. Tuzla’yı da Gebze’ye versinler. Tuzlaılar valilikteki işleri için Cağaloğlu’na gideceğine Gebze’ye gelsin.”dedi.
Gebze Ticaret Odası Başkanı nail Çiler ilçe menfaatleri adına her türlü projenin içinde olacaklarını ve bu projelerin hayata geçmesi adına oluşturulacak lobinin de başrolünde yer alacaklarını ifade etti.

Byaz Ay Derneği Kocaeli/Çayırova Şube Başkanı Furkan Upğur Eşitti’nin yazdığı Karmaşa isimli kitabın imza töreninde konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, “Engelli annelerinin bu hayatta tatil yapma, eğlenme, kendileri için sosyal bir zaman ayırma lüksleri yok. Hergün engelli çocuklarına bakmakla zamanlarını geçiriyorlar. İlaçlarını veriyorlar, yemeklerini veriyorlar onları gezdiriyorlar. Ama kendileri için zaman ayıramıyorlar. İşte engelli annelerinin de belirli dönemlerde kendilerine zaman ayırmalarını sağlayacak ve eğlenrek dinlerek sosyal bir zaman geçirmeleri için bir projeyi hayata geçirmek istiyoruz.”dedi.,

NÜFUS AVANTAJININ ALTINI ÇİZDİ

Çiler Gebze, Dilovası, Darıca ve Çayırova’nın toplam nüfuslarının 750 Bine doğru yol aldığını bu rakama ulaşıldığında büyükşehirli il olma hakkını elde edeceğinin altını çizdi. Gebzeli işadamları ve sanayicilleride uyaran Çiler, “Bakan, vekil tanıdıklarınıza kişisel taleplerde bulunmayın. Yaşadığımız bölge adına toplumsal isteklerde bulunun. Gebze için üniversite için nasıl bir lobi yaptıysak aynı şekilde bundan sonraki taleplerimiz içinde bu lobiyi hayata geçiririz. Ulaşım sorunumuz bittiği an Gebze bölgenin en stratejik noktası haline gelecektir. Tuzla’yı da Gebze’ye versinler. Tuzlaılar valilikteki işleri için Cağaloğlu’na gideceğine Gebze’ye gelsin.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.